Enermax Starryfort SF30

Ultima apariție a DLC-ului pentru Batman: Arkaham Knight va ajunge marți, 22 decembrie, au anunțat Rocksteady Studios. Readuce patru super-răufăcători și câteva look-uri noi pentru Batman.

Noile cele mai dorite misiuni din Sezonul Ticăloșeniei îl pun pe erou contra lui Killer Croc, Domnul Freeze, Mad Hatter și Ra`s Aghul. Batman primește de asemenea un costum, bazat pe Christian Bale din The Dark Knight din 2008, și design-ul Batmobilului folosit în originalul Batman: Arkaham Asylum. Costumul a fost adăugat după multele cereri ale fanilor.

Pentru cei care ați cumpărat „season pass-ul” jocului, acest DLC este inclus. Este ultimul lot venit din cadrul acelui program.

DLC-ul va încheia călătoria celor de la Rocksteady cu seria Batman: Arkaham, originară din 2009. Șeful studioului Sefton Hill vorbește despre despre asta la 8:35 în acest video:

Totuși cea mai mare întrebare, dacă asta înseamnă că nu vor mai fi apariții Batman din partea Rocksteady vreodată, a rămas fără un răspuns. Rocksteady a creat 3 din cele patru Batman: Arkaham pentru console – Asylum, City și Knight. Warner Bros. Games Montreal s-a ocupat de celălalt joc, Batman: Arkaham Origins din 2013.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte