Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

A treia și ultima expansiune pentru Rise of the Tomb Raider, „Cold Darkness Awakened”, va fi lansată pe 29 martie pentru PC, Xbox 360 și Xbox One, așa cum au anunțat Microsoft Studios și Square Enix ieri.

Noul conținut aduce un nou mod de joc în care Lara Croft se îndreaptă spre o instituție de cercetare din timpul Războiului Rece și află că o breșă a lăsat un virus contagios să scape în zona respectivă. Bolile letale provocate de virus îi transformă pe soldații Trinity în „ucigași însetați de sânge ce prosperă prin carnagiu” – în alte cuvine zombi – și Lara trebuie să se folosească de fiecare unealtă pe care o are la dispoziție pentru a supraviețui în încercarea ei de a resigila clădirea.

Tomb Raider

Cold Darkness Awakened este ultimul DLC din season pass-ul în valoare de 19,99$ al jocului. Jucătorii care nu au cumpărat acest season pass vor putea să achziționeze pachetul DLC singur la prețul de 9,99$ pe Steam, pe Xbox Live Marketplace(Xbox 360) și pe Xbox Games Store(Xbox One), cât și pe Windows Store.

Pentru a vedea mai multe legate de Cold Darkness Awakened și de restul season pass-ului, aruncați o privire la videoclipul de mai jos. Rise of the Tomb Raider este programat pentru lansare în iarna anului acesta pe PlayStation 4.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte