Asrock

Un hacker de 16 ani a găsit recent o modalitate de a lansa un joc pe Steam direct, fără aprobarea celor de la Valve. Aceștia în general se uită foarte atent la ceea ce ar trebui să fie disponibil în magazin și ce nu, dar de această dată au fost păcăliți.

Oamenii au fost șocați să vadă jocul, Watch Paint Dry în magazin și s-au plâns de controlul de calitate al Steam-ului asupra jocului din Greenlight. Cei drept aceștia nu prea au mai fost atenți la toate detaliile în ultima vreme privind jocurile din Greenlight.
Cu toate acestea, jocul a fost făcut în RPG-maker și nu a fost niciodată pe Greenlight.

Un hacker

Ruby Nealon a spus că nu a fost foarte mândru de jocul creat, dar a făcut asta doar pentru a se face remarcat și pentru a obține atenția celor de la Valve.

Ruby a primit acces la platforma de publicare pentru jocurile Steam, Steamworks și a creat Watch Paint Dry. Apoi, el a căutat să exploateze până când a găsit pe cineva care să-l fi văzut ca un membru al personalului Valve.

„Am fost în contact cu Valve, care nu și-au stabilit vulnerabilitatea”, a scris Nealon, la sfârșitul postului său. Am fost responsabil pentru Watch paint dry, dar a fost doar o glumă frate!”

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte