Asrock

Dead by Daylight este următorul joc horror de la dezvoltatorul Behaviour Interactive.  Jocul a fost anunțat în această săptămână, este descris ca un joc multiplayer survival-horror în care un jucător preia rolul unui criminal în timp ce alți patru jucători trebuie să încerce să supraviețuiască. Este un „joc mortal de-a șoarecele și pisica”, spune dezvoltatorul.

Este asemănător cu Friday the 13th (jocul), adică și Dead by Daylight are răsturnări de situație. „Niciodată nu vei ști la ce să te aștepți, cu ce trebuie să te confrunți și cum să scapi”, asta se găsește pe pagina de Steam a jocului. „Va trebui să faci alegeri în condiții disperate de stres. Fiecare impact decide șansele de supraviețuire”.

Dead by Daylight

Nu este vorba că poți juca doar cu caractere umane cum ar fi criminalii, o să ai posibilitatea de a juca cu alte personaje din jocuri/filme horror și ființe paranormale, care pot trece prin pereți.

Criminalul joacă dintr-o perspectivă first-person și este mai puternic decât supraviețuitorii. Între timp, supraviețuitorii joacă dintr-o perspectivă third-person, permițându-le să vadă în jurul lor. În plus, supraviețuitorii sunt răsplătiți pentru lucrul în echipă, dar la sfârșitul zilei este vorba despre supraviețuire. Jucătorii își pot trăda aliații pentru a rămâne în viață.

Dead by Daylight

Ce părere ai despre sistemul jocului? Ți se pare corect să-ți lași coechipierii în urmă pentru a scăpa tu?

Lasa un comentariu
Asrock

3 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte