Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Sandberg Survivor Powerbank 30000 PD45W este cea mai nouă baterie externă pentru reîncărcarea telefoanelor mobile, laptopurilor și a altor dispozitive mobile creată de Sandberg. Protejat de o cutie solidă certificată IP66, acest Powerbank poate face față cu succes la tratamente dure. Este complet rezistent la apă, șocuri și praf, permițându-vă să îl luați aproape oriunde cu dvs. Are 3 ieșiri USB puternice, inclusiv suport QC 3.0 pentru 18 W. Există și o mufă USB-C pentru a încărca dispozitivele USB-C cu până la 45 W, asigurând suficientă putere pentru majoritatea modelelor de laptop. Pe spate, există o lanternă puternică cu nu mai puțin de 8 LED-uri.

După cum vedeți, bateria are 30000 mAh, deci o capacitate imensă pentru o baterie externă, dar odată cu capacitatea mare vine și un dezavantajȘ dimeansiunea. Nu ai cum să împachetezi un astfel de „monstru” într-o cutie mină, ușoară și finuță. Survivor Powerbank 30000 este destul de voluminos și poate nu e pe placul tuturor, la prima vedere. Haideți să facem mai întâi o inspecție vizuală bateriei:

Specificații tehnice:

 • Capacitate: 30000 mAh / 111 Wh
 • Baterie de tip Li-polymer;
 • Design rezistent la impact, praf si contactul cu apa;
 • Certificare IP66;
 • Port microUSB(QC 2.0) – 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A și USB-C (5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/2A PD45W) pentru încărcare;
 • Porturi încărcare dispozitive: 1 x USB-C (5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/2A PD45W), USB (QC 3.0 – 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A), 2x USB (5V 2.4A)
 • 8 LED-uri integrate cu funcție de lanterna;
 • Circuite de protectie impotriva supra-incalzirii si a scurt-circuitului;
 • 4 LED-uri integrate cu funcție de afișare a nivelului de încărcare;
 • Greutate: 900 grame;
 • Dimensiuni: 23 x 15 x 10 cm.

Utilizare:

Sandberg Survivor Powerbank 30000 PD45W este un powerbank capabil să reziste atât în condiții naturale dificile dar și în condiții de utilizare extremă, încărcând simultan 4 (PATRU) telefoane! Powerbankul a călătorit alături de noi în concediu la mare, stând în soare, la munte, prin ploaie și vânt și fără grijă prea mare, că, deh, doar e rezistent. L-am folosit pentru încărcarea a 4 telefoaneȘ Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy J6, Samsung Galaxy A5 și Razer Phone. Din cele 4 porturi disponibile, cel USB-C și un USB au încărcare rapidă, celelalte două fiind fără Quick Charge. Capacitatea de 30000 mAh este suficientă pentru 12 încărcări (teoretic), însă în practică ține cam 2 încărcări de telefon (8 în total). Partea cea mai bună este că bateria rezistă la temeperaturi mari generate pe de o parte de încărcarea telefonului în soare, în timp ce butonam telefonul (pe jocuri) și încărcarea simultană a 2-3-4 dispozitive.

Bateria este concepută pentru a fi agățată și purtată după tine, de aceea are și carabină atașată, însă nu se pretează doar pentru munte, o poți folosi lejer și prin oraș. Problema e că de fiecare dată când ieși cu ea din casă se uită lumea după tine ce cari, date fiind dimensiunile mari ale bateriei. Designul este robust și nu foarte finuț, deci nu se pretează celor care doresc un accesoriu de „gusturi fine”, dar este foarte practică. Eu nu m-am chinuit să o manevrez cu grijă și de multe ori a ajuns prin nisip, pe jos, pe sub scaune la mașină și așa mai departe și, cu toate acestea, nu a adunat nici măcar zgârieturi. Clapeta de protecție a porturilor este dintr-un cauciuc moale care izolează foarte bine și nu se deschide la impact, ceea ce e foarte bine.

Lanterna LED are 8 becuri și 4 moduri de iluminare: lumină puternică, lumină redusă, flash și SOS. Lumina puternică, chiar e puternică, bateria poate fi folosită cu ușurință ca și lanternă de mers noapte prin pădure, fiind un fel de proiector mobil.

Concluzie:

Sandberg Survivor Powerbank 30000 PD45W este probabil cel mai rezistent powerbank de pe piața noastră. Capacitatea este imensă, cu 30000 mAh stai liniștit o săptămână cu cortul la munte cu un singur telefon, dar poți încărca până la 4 dispozitive în același timp. Bateria este concepută pentru persoanele care au un stil de viață activ, dar se pretează foarte bine și celor care uită să-și pună telefoanele la încărcat înainte de a porni la drum sau de a ieși în oraș, dar, mai ales gamerilor pentru că îți poate ține telefonul încărcat pentru acele sesiuni lungi de joc. Singurul dezavantaj este dimensiunea bateriei, care este cea mai mare pe care am vazut-o până acum și greutatea ei. Sandberg Survivor Powerbank 30000 PD45W este disponibil la prețul de 789 lei pe magazinul oficial sau 530 lei la Vexio.

PRO

 • Construcție rigidă
 • Rezistență la apă, praf și șocuri
 • Lanternă puternică
 • Poate încărca un telefon nou, cu baterie mare de 8 ori
 • Carabină inclusă
 • Multe porturi

Contra

 • Dimensiunile;

Verdict:

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte