Enermax Squa RGB

Nominalizat ca la categoria „Most Anticipated Game”, Uncharted 4: A Thief’s End a primit un nou trailer pe scena show-ului The Game Awards 2015. Clipul pe care îl puteți urmări în continuare, are darul de a ne face cunoștință cu un nou personaj feminin, acesta urmând să-și facă debutul primăvara viitoare în Uncharted 4: A Thief’s End.

Acțiunea din Uncharted 4: A Thief’s End va avea loc într-un viitor apropiat, la câțiva ani de la evenimentele din Uncharted 3: Drake’s Deception, Nathan și partenerul său Sully retrăgându-se din viața aventuroasă cu care erau obișnuiți.

Însă atunci când lucrurile devin mult mai personale, iar soarta celor dragi este amenințată, Drake se vede nevoit să revină la vechile obiceiuri, în încercarea de a dezlega misterul unei comori străvechi, îngropate de pirați. Mai mult, vom avea ocazia să-l cunoaștem și pe Sam, fratele mai mare al lui Nathan Drake, interpretat de nimeni altul decât Troy Baker.

uncharted-4-first-15min-screen-01

Uncharted 4: A Thief’s End va fi lansat pe 18 martie 2016, exclusiv pentru PlayStation 4. Deținătorii pachetului Uncharted: The Nathan Drake Collection au acces chiar acum la sesiunea de testare beta a componentei multiplayer din Uncharted 4, aceasta urmând să se desfășoare până pe 13 decembrie 2015.

2886491-uncharted-4_drake-sam-survived

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte