Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Microsoft și The Coalition au format un parteneriat cu Universal Studios pentru a produce un film pe baza francizei Gears of War, a anunțat Rod Fergusson, șeful studioului Coalition, în timpul unui livestream de ieri.

Fergusson a afirmat că filmul Gears of War se află în stadiul de pre-producție și va fi creat de către Scott Stuber și Dylan Clark al Bluegrass Films. Stuber este cunoscut din Ted, Central Intelligence și viitorul Patriots Day, iar munca lui Clark apare în franciza Planet of the Apes și Oblivion.

Detalii suplimentare, cum ar fi numele directorului, al scriitorilor sau o dată aproximată a lansării a filmului Gears of War, nu au fost oferite.
Când a fost întrebat de planurile pentru adaptarea Gears of War, Fergusson a spus că avea nevoie de o poveste a filmului care să atragă un public mai larg.

„Atunci când creezi un film ca acesta, trebuie să… realizezi că este un mediu diferit cu o audiență diferită”, spuse Fergusson.

Aceasta nu este prima dată când un film Gears of War a fost anunțat. În 2007, atunci când Epic Games se ocupa de franciză, studioul de film New Line a anunțat că produce un film Gears of War. Stuart Bettie(Collateral, G.I. Joe: The Rise of Cobra) a fost însărcinat cu scrierea, împreună cu Len Wiseman(Underworld, Total Recall), care avea rolul de director.

Universal

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte