Jocul video oficial ce reprezintă adaptarea electronică a jocului de societate Call of Cthulhu va apărea pe PC și console în 2017. Noile imagini din joc ne arată scenele scoase din romanele horror în purul stil clasic al lui  Lovecraft din jurul insulei Darkwater. Povestea jocului îl are ca protagonist pe Edward Pierce, un detectiv care investighează moartea tragică a lui Sarah Hawkins, iar jocul ne va trimite într-o lume în care horrorul psihologic se amestecă cu elementele investigative a unui titlu polițist.

callofcthulhu-09

Edward Pierce este un veteran de război care a devenit detectiv particular, iar acțiunea are loc în anii 1920 în Boston. Cazut morții suspecte de pe insula Darkwater ne trimite într-o aventură paranormală în care realitatea și imaginația se suprapun până în punctul în care nu mai știi ce să crezi.

callofcthulhu-06

Pentru a descoperi adevărul cutremurător din spatele poveștii, vei traversa o lume construită de geniul horror Lovecraft și te vei lupta cu ideea de a înnebuni, idee strâns legată de mitul Cthulhu. Investigația te va duce către sfera de influență a Marelui Visător, loc în care te vei rupe de realitate. Va trebui să descoperi ce este adevărat și ce este parte a imaginației, în acest thriller psihologic.

callofcthulhu-07

Jocul este plin de locuri bântuite, povești complicate și pline de mister, în stilul romanelor horror și promite să fie unul dintre titlurile horror de top din 2017.

callofcthulhu-08

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte