Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Unruly Heroes - Review
Gameplay8.5
Poveste9
Video9.5
Sunet8
8.8Scor total
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Unruly Heroes este un joc 2D produs și distribuit de Magic Design Studios
și inspirat din faimoasa nuvelă chinezească „Journey to the West” și a fost lansat pe 23 ianuarie 2019 pe Steam.

Intrând în rolul unuia din cei patru eroi, jucătorii își vor testa aptitudinile în bătălia împotriva obstacolelor din mediul înconjurător, a provocărilor neașteptate sau luptelor cu diferitele viețuitoare pe care le întâlnesc. Pe lângă modul de aventură, jucătorii se pot duela cu prietenii în moduri Player vs Player local sau online.

Atmosfera este una creată într-un stil de desene realizate manual, foarte colorată, cu elemente ce se integrează foarte bine în poveste.

Pergamentul sacru ce a menținut armonia în lume a fost rupt în bucățele. Acum, creaturile provoacă haos peste tot. Doar cei patru eroi ce sunt total diferiți pot să înfrunte întunericul ce domină, Sanzang cel înțelept, Wukong maimuța neînfricată, Kihong porcul lacom și Sandmonk bruta sensibilă. Chiar dacă nu vor reuși… cel puțin vor încerca!

Asumându-ți rolul unuia din cei patru eroi, tu va trebui să colectezi toate piesele pergamentului în călătoria ta spre vest și să treci prin tărâmurile fantastice pentru a vindeca nenumăratele creaturi de blestem.

Ești destul de curajos să înfrunți toate provocările ce te așteaptă?

Caracteristici:
– Experimentează legenda Regelui Maimuță, singur sau împreună cu prietenii (până la patru jucători) într-un mod local.
– Stăpânește forța combinată a patru eroi diferiți învățând să îl folosești pe fiecare atunci când ai nevoie.
– Testează-ți reflexele în timpul luptelor împotriva inamicilor și boss-ilor.
– Explorează patru lumi diferite și 29 de niveluri într-un univers fantezist foarte colorat, rezolvând puzzle-uri și trecând de obstacole.
– Luptă-te împotriva prietenilor tăi în modurile PVP, local sau online.

Încă de la deschiderea jocului am fost întâmpinat de un super intro ce m-a dus cu gândul la Kung-Fu Panda… mai exact la ajutoarele lui, la Tigroaică, Viperă, Maimuță și Călugăriță. Echipa de patru eroi ce se completează perfect și sunt total diferiți. Gameplay-ul este foarte ușor de stăpânit, fiind nevoie de doar câteva taste pentru a controla unul din eroi. Grafica 2D ajută și la observarea mediului înconjurător, efectele ce însoțesc acțiunile eroilor sunt foarte bine realizat. Un lucru foarte important este că unii din creatori au lucrat la Ubisoft pentru titluri ca Rayman, Raving Rabbids, Splinter Cell, Assassin’s Creed, Valiant Hearts, Ghost Recon Wildlands și multe altele

Vă invit în continuare să vedeți primele reacții pe care le-am avut când am jucat

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte