Frontier Developments plc (AIM: FDEV) a lansat săptămâna trecută un update gratuit numit: Summer Planet Coaster, disponibil acum pentru toți jucătorii de Planet Coaster.

Creați spectacolul ,,Ultimate Sky-High” cu focuri de artificii în versiunea de vară a Planet Coaster.

Acesta este noul trailer de lansare Planet Coaster Summer Update:

 

Actualizarea de vară este cea de-a treia extindere majoră pentru Planet Coaster, în urma actualizării de iarnă din decembrie și cel de primăvară din aprilie, care au adus noi ocazii creative și de gestionare pentru jucătorii Planet Coaster.

Focurile de artificii sunt o modalitate explozivă de a personaliza parcurile în programul de vară al Planet Coaster. Sărbătoriți ziua de 4 iulie, Anul Nou, Bonfire Night sau orice altă ocazie cu cea mai detaliată simulare a focurilor de artificii create vreodată pentru un joc video. Proiectați expozițiile de artificii epice cu noul Sequencer de pe Display, declanșați-le în paralel cu alte evenimente din parc și chiar le sincronizați cu muzica personalizată! Creați spectacolul final de vară cer-mare sau descărcați cele mai explozive afișări din comunitatea Planet Coaster.

Update

Noul ,,Video and Image Scenery” deblochează cele mai bune personalizări creative pentru jucătorii Planet Coaster. Panourile și ecranele de perete, complet personalizabile permit jucătorilor să își plaseze propriile imagini și videoclipuri în Planet Coaster și să creeze parcuri, spre deosebire de celelalte.

Și dă un impuls pentru fiecare plimbare cu noul Flatride Sequencer și roller coastere pictate. Luați controlul total asupra plimbărilor preferate și dați-le roller coasterelor de lemn un aspect cu totul nou, cu puțină vopsea.

Actualizările de vară ale Planet Coaster oferă și mai multe platouri, noi standuri, scenarii noi și setul de decoruri Star and Stripes, alături de o serie de îmbunătătiri ale jocului.

Planet Coaster este disponibil acum pe Steam pentru 37,99 €.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte