Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Sezonul sărbătorii de Halloween a început deja în Crossout, MMO-ul de acțiune post-apocaliptic. Din 19 octombrie până în 9 noiembrie jucătorii vor putea merge la război pe o hartă nocturnă numită „Sector EX” și vor putea juca în modul PvP Witch Hunt. În plus, jucătorii vor mai putea câștiga și „Hazardous Sweets” care se dau la schimb pentru decorațiunii de Halloween pentru vehicule.

În Witch Hunt, jucătorii trebuie să adune „Halloween Pumpalloons” și să le țină asupra lor pentru cât mai mult timp. Toți concurenții sunt echipați cu vehicule identice și neînarmate ca să fure baloanele izbindu-se de oponenții care le cară. Chiar dacă armamentul tradițional este lăsat deoparte, mașinile sunt echipate cu diferite atașamente cum ar fi Jet boosters, iar în acest mod de joc, numărul de respawn-uri este limitat.

Pe parcursul următoarelor trei săptămâni, toate victoriile în modurile PvP din Crossout și îndeplinirea misiunilor zilnice, vor oferi jucătorilor premii extra în forma acelor Hazardous Sweets, ce sunt folosite pentru crearea unor Fright Containers prin care jucătorii primesc obiecte cosmetice.

Pentru informații suplimentare, intră pe site-ul Crossout: https://crossout.net/#/

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte