Enermax Squa RGB

În primăvara acestui an, Forza 6 Apex va fi primul joc din seria de curse ce va fi lansat pe PC, dar nu va fi ultimul. Acum două zile la conferința Build Microsoft din San Francisco, compania a difuzat un videoclip nou Forza în care directorul Dan Greenawalt al studioului Turn 10 a spus că toate jocurile viitoare Forza vor fi lansate pentru Xbox și PC.

Greenawalt spune că Apex reprezintă „primul pas” din trecerea seriei Forza la Windows 10. De asemenea, își propune să fie un „punct dovadă” a ceea ce dezvoltatorii vor putea face, folosind Microsoft’s Universal Windows Platform, care permite studiourilor să creeze jocuri diferite pe toate dispozitivele ce utilizează Windows 10.

„Mergând mai departe, toate jocurile noastre vor fi ,,transportate” pe Windows 10 și Xbox”, a spus Greenawalt. „Platforma Windows Universal este foarte importantă pentru dezvoltatorii de jocuri și jucători deopotrivă. Va deveni chiar mai puternică, ca o modalitate de a oferi experiențe uimitoare pe toate dispozitivele din ecosistemul Windows.”

Este, de asemenea, confirmat în video că Apex va fi capabil de a rula la 60 fps și la o rezoluție de 4K în cazul în care computerul poate gestiona. Acesta este cel mai înalt nivel de fidelitate din istoria francizei Forza.

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte