Asrock

Următoarea expansiune pentru Mafia III, „Stones Unturned”, va dezvălui mai mult povestea lui John Donovan, în timp ce prietenul Lincoln din Vietnam, firesc, se alătură acțiunii. Donovan va deveni pilotul tău de zbor, luptând de partea ta în timp ce iei misiuni de vânătoare de recompense în New Bordeaux.

„Este acolo cu voi în fiecare pas, ajutându-vă să desfășurați o fabricație de mister în New Bordeaux. În timp ce trecutul lui Donovan se apropie de el, vă luptați unul lângă altul … sau, în unele cazuri, trageți cu o armă montată pe camion în timp ce celălalt conduce.”

Donovanul fiind de partea voastră nu este singurul mare plus în această nouă expansiune, lansată în magazinele digitale pe 30 mai pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Iată o listă completă cu noile caracteristici din Stones Unturned:

  • Locații noi în limitele orașului New Bordeaux: un magazin, un restaurant, o casă sigură și o insulă îndepărtată în largul coastei New Bordeaux.
  • O nouă opțiune de asistență: Veți putea apela la suportul unor lunetiști.
  • Vehicule noi, inclusiv un vehicul off-road cu o turelă montată
  • Noi tipuri de misiune, în care „veți întâlni un alt prieten din trecutul lui Donovan în timp ce luați noi misiuni de vânătoare pentru recompense în jurul orașului New Bordeaux”.
  • Noi arme, o armă silențioasă pentru a lua în liniște țintele de la o distanță mai mare.

În martie, Mafia III a lansat prima expansiune numită Faster, Baby, care a adăugat mai multe mașini și arme cum ar fi mine pe care le puteți pune în capcane. Hanger 13 a lansat de asemenea un demo în același timp, permițându-vă să încercați gratuit primul act din Mafia III. A treia expansiune, Sign of the Times, este așteptată să apară în luna iulie.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte