Detalii importante au fost aflate de la ,,cârtițe” în ceea ce privește următorul Battlefield, într-un post pe Reddit a fost dezvăluit titlul pentru Battlefield 5. Postul a prezentat două imagini centrate în jurul viitorului eveniment EA PLAY, care va avea loc alături de E3 2016. Una dintre aceste imagini caracteristici, este presupusul nume al sequel-ului, care prezintă implicații puternice cu privire la setarea jocului.

Următorul

În postarea de pe Reddit  se explică faptul că va fi combaterea forțelor rusești în Europa de Est, iar jocul se zvonește ca ar fi intitulat Battlefield 5: Eastern Front. Ei bine sunt cunoscute orașele europene ce sunt considerate a fi prezentate pe tot parcursul jocului, cum ar fi Minsk, Kiev și Vilnius.

Acum care dintre cele două războaie va fi tema jocului, va rămâne de văzut, deoarece au fost zvonuri că Al Doilea Război Mondial ar fi tema jocului, dar de asemenea au fost zvonuri cu privire și la Primul Război Mondial, dar cel mai plauzibil ar fi primul deoarece conform unei listări pe World of Games, descrierea, care spune că lansarea jocului va avea loc pe data de 26 octombrie, a numit inițial un joc „Mehrspieler Taktik Shooter im 1. Weltkrieg” – un tactical shooter multiplayer în Primul Război Mondial, dar cum s-au înșelat cu numele jocului la fel de 5YG4B-3BBBW-5RWNL bine ar fi putut greși și tema acestuia. Mai multe detalii despre Battlefield 5, cel ce se zvonește că va fi cu tema: Primul Război Mondial, găsiți în articolul colegului meu Ducky.

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte