Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Următorul luptător care vine în Mortal Kombat 11 este Nightwolf, care va fi sub formă de DLC începând din 13 august. În noul trailer putem vedea pe scurt cum Nightwolf își taie oponenții cu topoarele tomahawk și cum sumonează energie de la spiritele lupului, ursului și vulturului.

Nighwolf își păstrează mișcările clasice, cum ar fi shoulder charge, projectile reflector și spirit arrow, pe care le-a avut la debutul său în Mortal Kombat 3. Conform descrierii lui oficiale, „Nightwolf posedă magie extraordinară care îi permite să creeze arme din energia spiritelor pentru a lupta pentru viitorul lui Matoka și pentru a apăra Pământul”.

Trailerul de mai sus dovedește că Nighwolf nu se sfiește să omoare pe nimeni cu acel tomahawk, după cum se vede în fatality-ul lui. Mai întâi, el îl lasă pe oponent fără mandibulă, apoi fără jumătate de trunchi și ca să confirme moartea, în final îi taie în două inima cu lama toporului.

Jucătorii îl vor putea lua pe Nighwolf prin intermediul Kombat Pack-ului de 39.99$, care îl mai include deja pe Shang Tsung și îi va aduce pe Sindel Spawn și alți doi (probabil Ash din Evil Dead și Terminator). Posesorii de Kombat Pack îl vor putea juca pe Nightwolf cu o săptămână în avans. El va fi disponibil pentru toată lumea începând cu 20 august.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte