Enermax Starryfort SF30

Valve a suspendat temporar serviciile Steam cu 2 zile în urmă, inclusiv și-a închis magazinul online, după răspândirea unei erori a platformei care a expus informațiile utilizatorului celorlalți membrii.

Cu puțin timp înainte, utilizatorii Steam au avut posibilitatea de a accesa informații care aparțineau altor utilizatori, inclusiv istoricul achizițiilor acestora, datele PayPal, soldul Portofelului Steam și unele date de contact. Unii membrii Steam au văzut informații arătate de clientul lor Steam ale altor utilizatori sau în altă limbă.

Ca răspuns a celor de la Valve la un potențial atac, Valve a închis niște servicii de la Steam ieri seară, dar acum acestea împreună cu magazinul Steam sunt iar online.

Steam Database, un serviciu de urmărire al celor de la Steam care nu este asociat cu Valve, teoretizează că „tulburarea” cu Steam în ziua de Crăciun nu a fost vreun „hack sau un atac DDoS”, ci a fost doar o eroare de cache în schimb.

„Această problemă a fost rezolvată de atunci. Credem că nu au avut loc acțiuni neautorizate asupra conturilor în afară de vederea paginii de informații cache și nu se cere vreo acțiune suplimentară utilizatorilor.”

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte