Enermax Squa RGB

Valve Corporation a lansat un update pentru controllerul Steam, despre care compania spune că jucatul jocurilor de strategie și first-person-shooter va fi mai ușor.

2978366-steam_3

Compania a adăugat zone ale mouse-ului unde jucătorii pot seta o scurtătură spre o parte a ecranului aleasă, ca o mini-hartă într-un joc de strategie în timp real. Jucătorii pot, de asemenea, să configureze un trackpad cu un nou meniu de atingere. Meniul poate cuprinde până la 16 scurtături pentru a face mai ușoară accesarea tuturor meniurilor care le-ai avea într-un joc de rol.

Următoarele actualizări promise cu următorul cliend beta Steam. Unele dintre jocurile care nu sunt pe Steam precum World Of Warcraft vor fi suportate de controller. Legându-ți controllerul la contul tău pentru a-i folosi configurațiile oriunde ai merge va fi de asemenea posibil. Nu a fost dată data când noua versiune beta va fi disponibilă.

Valve a subliniat, de asemenea, niște îmbunătățiri făcute de comunitate. Luând avantajul senzorului giroscopic, s-a arătat un control mai precis al mișcării imaginii din jocuri ca și Metal Gear Solid V: The Phantom Pain sau Counter-Strike: Global Offensive, la fel și un mod de joystick ca un mouse care lasă jucătorii să țintească cu trackpadul drept și „încă să se bucure de acuratețea unui mouse”.

Controllerul Steam a fost lansat în noiembrie și de atunci a fost personalizat la un număr de preferințe ale diferiților jucători, pentru a-i ajuta să se bucure mai mult de calitatea acestuia.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte