Counter-Strike: Global Offensive face parte la momentul de față din Steam Summer Sale 2016, așa că poți achiziționa o copie a jocului pentru 7.49$, în loc de prețul său obișnuit de 14,99$. Totuși, nu îl vei putea cumpăra pentru un prieten.

„CS:GO nu va putea fi dat în dar pe perioada reducerilor”, a explicat pe Reddit Ido Magal de la Valve. „Scopul nostru cu reducerile este de a mări comunitatea și până acum, pe perioada acestor reduceri, utilizatorii noi care au rămas activi au fost în mare parte cei care și-au achiziționat înșiși jocul”.

Dezvoltarea și mărirea comunității este în mod sigur un motiv al acestei decizii, dar interzicerea copiilor ce pot fi date drept cadou poate avea și alte beneficii, de asemenea. „Acest lucru este interesant. Va mai preveni parțial trișorii și trolii din umplerea inventarelor cu cadouri de folosit pentru mai târziu”, scrise alt utilizator drept răspuns. „Cei leneși vor fi opriți de nevoia de a creea conturi noi pentru a cumpăra jocul”.

Aceasta este o metodă prietenoasă de a încerca să ajuți la creșterea comunitatății, în timp ce închizi câteva portițe de scăpare ce ar putea fi folosite pentru a abuza sistemul, dar merită menționat că ceilalți dezvoltatori nu au puterea de a înlătura abilitatea de a fi dăruit jocul lor și nici nu vor găsi opțiunea menționată în documentarea Steam. Probabil că, începând cu acest Summer Sale, Valve va continua cu aceeași cu metodă când vor avea loc astfel de evenimente pe Steam.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte