Unii dintre voi nu  veți fi fericiți, deoarece nu este vorba despre Half-Life 3, sau cel puțin un alt Left 4 Dead. Unii dintre voi vreți să știți doar ce este nou în următoarea actualizare pentru Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive sau Team Fortress 2. Unii dintre voi sperați că Steam Machines vor fi mai ieftine, iar alții vă întrebați dacă Valve mai este un dezvoltator de jocuri.

Ei bine ghici ce, încă mai există Valve, dezvoltatorul de jocuri, și are de gând să revină, nu cu un joc, ci cu o colecție de jocuri VR, numită The Lab.

Valve

 

Jocurile din colecție sunt următoarele, dar Valve promite că vor fi mai multe:

The Lab – jucătorii vor accesa diversele locații.

Longbow – un Tower Defense first-person, unde jucătorii vor fi puși într-un turn și vor trage cu arcul spre inamicii din hârtie. Vor avea la dispoziție abilități, precum săgeți de foc sau butoaie explozive.

Vesper Peak – Prezintă vârful unui munte din regiunea Washington. Spațiul permite explorarea moderată, iar jucătorii vor avea posibilitatea să se joace aport cu un cățel-robot.
Xortex – Jucătorii vor controla o navă și vor ataca alte nave inamice.

Slingshot – Jucătorii ascultă povestea unor roboței care se află pe o bandă rulantă, după care îi aruncă spre un turn de cutii și butoaie explozibile.

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte