Enermax Squa RGB

Publisher-ul Versus Evil un lider al jocurilor indie, in parteneriat cu dezvoltatorul indie Stoic,  a anuntat astazi lansarea modului de joc Surivival pentru Banner Saga 2 pe PlayStation 4 și Xbox One prin ID@Xbox. Modul de supraviețuire recent lansat aruncă ultima provocare în tacticile de luptă, împingând jucători la limită în timp ce încearcă să supraviețuiască in 40 de niveluri.

Prețuri:

Jucătorii de pe consola care deja au achiziționat Banner Saga 2 pot cumpăra modul de supraviețuire pentru $ 4.99 / € 4.99 / £ 3.99. Banner Saga Complete Pack, care include atât Banner Saga cât și Banner Saga 2, de asemenea, va include acum suplimentar Survival Mode DLC pentru $ 37.99 / € 37.99 / £ 31.99.

Jocul epic Viking role-playing strategy, ia jucătorii într-o călătorie brutală de supraviețuire într-o lume ruptă, în cazul în care alegerile pe care le faci afectează în mod direct călătoria.

„Adăugarea DLC-ului Survival Mode pentru console va prelungi experiența din Saga Banner pentru fanii noștri” a spus Steve Escalante, director general la Versus Evil.

Banner Saga a lansat aprecierea criticilor în 2014 și a primit mai multe premii și nominalizări, inclusiv câștigătorul din 2014 a Premiilor Geekie pentru „Cel mai bun joc video”, câștigătorul din 2014 la Game Developers Choice: premiul „Cel mai bun debut” și multe altele.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte