Lenovo și Daydream colaborează la o nouă cameră de realitate virtuală. Camera de buzunar va realiza fotografii, filmulețe și transmisiuni live VR foarte simplu și este construită pentru a suporta noul format video de pe YouTube, VR180. Această colaborare cu Google vine după anunțul lansării căștii independente de la Daydream și după lansarea Lenovo Phab 2 Pro, primul smartphone din lume compatibil cu Google Tango.

Crearea simplificată de conținut VR

Nu ar trebui ca pozele și videourile VR să fie greu de făcut. Tot ce îți trebuie e o cameră point-and-shoot care îți încape în buzunar. Lasă-ți prietenii și urmăritorii de pe rețelele de socializare să experimenteze cu tine excursia în Maldive într-un mod complet nou postând și distribuind filmulețele tale VR pe YouTube. Poți chiar să transmiți live în modul stereoscopic pe YouTube. Invită-ți prietenii să se alăture distracției la un eveniment live sau ia-i alături de tine la orice ai face în momentul respectiv.

 

Optimizată pentru noul mod VR180 de pe YouTube

Noua cameră este optimizată pentru modul standard VR180. Videourile VR180 focusează ce e în fața ta, au o rezoluție înaltă și arată grozav pe desktop și pe telefonul mobil. Ele se pot transforma perfect într-o experiență VR când sunt folosite cu Cardboard, Daydream și PSVR. Acest lucru îți perimite să vezi imaginile stereoscopic în 3D, unde lucrurile apropiate par apropiate și lucrurile îndepărtate par îndepărtate.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte