SCS Sofware a lansat și a 3-a expansiune a hărții pentru Euro Truck Simulator 2, Vive la France. SCS ne-a oferit șansa să tocim pneurile camioanelor pe minunatele mealuguri ale Franței.

Descoperiti reperele faimoase, livrati în timp spre zone industriale franceze, treceți prin intersectiile complexe si interschimbabile, bucurati-va de ghidajele unice vizuale, inspirate de locatii reale. Transportați o varietate de încărcături noi pentru a servi noile companii locale franceze, precum și pentru a conecta regiunea Franței cu restul Europei.

Faceți-vă drum prin bulevardele largi ale orașelor industriale și prin străzile înguste ale satelor rurale. Bucurați-vă de exteriorul francez, cu aspectul său divers și vegetația total diferită de la nord la sud.

Înainte să se lanseze expansiunea Vive la France o parte a Franței deja aparea pe harta de transport, însă prin intermediul acestui DLC acum aveți ocazia să descoperiți și să transportați prin toate regiunile franceze.

În cazul în care celelalte DLC-uri au început să va plictisesc și deja cunoasteți în mare parte rutele europene, fiind un veteran al acestui joc și trecând cu marfă prin aceleași locuri în nenumărate rânduri expansiunea vine în ajutorul vostru cu 20.000 de km noi de autostrăzi și drumuri naționale

15 orașe noi au fost incluse, în mare parte orașele cunoscute ca fiind mai mult de natură industrială fiind imposibil să adauge toate orașele franceze.

Punctele taxare au fost schimbate, nefiind obligat să oprești la fiecare stație ca în restul Europei, dar partea nordică, Scandinavă, are cel mai bun sistem de taxare nefiind nici măcar nevoit să reduci viteza marelui camion.

De astăzi înainte puteți lucra la noi companii locale de transport franceze și au fost adăugate și noi locuri de încărcare/ descărcare cum ar fi 5 zone nucleare.

Și ca ultimă caracteristică a acestui DLC, Vive la France, este că din moment ce au implementate noi companii evident ca au apărut și noi remorci specifice companiilor franceze.

După câteva zeci de ore jucate, curse încheiate cu succes, sute de litri de combustibil consumați, mii de kilometri străbătuți, ore nedormite pentru a ajunge la timp pentru livrare consider că îmi pot da cu părerea despre Vive la France DLC. Este pe departe cel mai bun DLC lansat de cei de la SCS Software pentru orice joc lansat și distribuit de aceștia. Atenția la detalii face ca acest DLC să se clasifice pe locul întăi în topul DLC-urilor. Primul anunț cum că această expansiune va apărea a fost făcut pe 18 februarie 2016, urmând ca acesta să apară pe 5 decembrie, 2016. Eu și ceilalți pasionați de ETS2 am așteptat luni bune pentru un nou DLC demn de jocul pe care-l jucăm.

După lansare au apărut controversele între fanii acestui DLC și fanii DLC-ului Scandinavia care să fie cel mai bun, normal, ca orice român tipic, când am văzut prețul DLC-ului Vive la France, care pe atunci la fel ca și acum era 17.99 euro pe Steam, am spus că e o pierdere de bani dat fiind faptului că SCS lansa în acea vreme doar DLC-uri micuțe care nu ofereau nimic special sau ceva calitativ. La câteva săptâmăni de la lansare când am intrat în posesia DLC-ului la presiunile unor colegi am reușit să-mi schimb părerea despre DLC.

Vegetația peste tot este diferită cum spuneam și mai sus de la nord la sud este total diferită, veți adora ecosistemul de pădure prezent în DLC pe drumurile naționale în apropiere de orașul Limoges, alt lucru care m-a impresionat au fost satele și design-ul caselor construire în sate, acel stil de casa veche, vopsită în culori simple și cu foarte multă vegetație în jurul ei.

Drumurile în Franța sunt o plăcere, cu foarte multe sensuri giratorii și foarte puține semafoare și intersecții, așa că drumurile sunt de parte camionagiilor pentru că nu vei fi nevoit să pierzi prea mult timp la semafoare în timp ce companiile așteaptă marfa.

 

Peisajele pe care le veți vedea în timpul calătoriilor voastre pe camion vă vor lăsa muți astfel jocul o să captiveze până ce terminați de explorat Franța.

Vive la France poate fi achiziționat alături de Scandinavia și Going East celelalte două expansiuni ale Europei prin intermediul pachetului Euro Truck Simulator 2 Maps Expansions.

 

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte