Bungie și Activision continuă să publice încetul cu încetul detalii din următorul Destiny 2. Astăzi companiile au lansat primul teaser al jocului, cu titlul „Last Call”, în care Cayde 6(jucat din nou de Nathan Fillon) se bucură de un pahar de băutură și își descrie o luptă memorabilă, ce probabil că e un indiciu la ceea ce ne așteaptă în noul joc.

Cu toate că teaserul nu vine cu gameplay din Destiny 2, aduce cu el noutăți: Bungie spune că va publica un reveal trailer oficial joi, 30 martie.

Teaserul mai pare că arată distrugerea orașului din primul Destiny – The Last City, care este prezentat ca fiind în flăcări în artworkul promoțional pentru Destiny 2. Este arătat cum Cayde-6 și Zavala sunt loviți de o explozie în Tower și Ikora Rey arătat luptându-se un inamic Cabal.

Destiny 2 va veni cânva în toamna acestui an, fiind zvonită o dată de 8. Bungie și Activision au anunțat oficial o continuare săptămâna asta și au dezvăluit numele și logoul oficial al jocului nou.

În plus, se pare că proprietarii consolelor PlayStation 4 se vor alege din nou cu acces exclusiv la un anumit conținut din joc. Versiunea teaserului publicată pe contul de YouTube oficial al PlayStation afirmă că jocul va primi conținut pe timp limitat exclusiv până în toamna lui 2018. A fost promis că mai multe detalii despre acest conținut pentru Destiny 2 vor fi dezvăluite în vara acestui an.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte