Vom avea noi jucării Destiny

Enermax Starryfort SF30

Franciza celor de la Bungie, Destiny, va lua și ea parte în piața jucăriilor. Mega Bloks a anunțat că vor produce o linie de jucării bazată pe seria shooterului sci-fi.

Noile seturi de jucării Destiny de construcție își vor face apariția anul acesta. Conform unui anunț de pe site-ul Mega Bloks, linia produselor va include „cea mai detaliată micro figurină de acțiune de până acum” a companiei, cât și „noi vehicule și scene reprezentative” din joc.

„Gamerii și fanii construcțiilor vor putea să-și asambleze propriile viziuni ale universului din Destiny, aducând jocul la viață prin construirea acestuia pentru prima oară vreodată”, spuse Mega Bloks.

Puteți vedea mai multe dintre jucăriile Destiny Mega Bloks în videoclipul de mai sus, care a fost înregistrat la New York Toy Fair săptămâna trecută de către FamilyGamerTV.

Destiny nu este prima franciză de gaming a celor de la Mega Bloks. Compania de jucării are de asemenea seturi de construcții pentru mărci ca și Halo, Assassin’s Creed, sau Call of Duty.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte