Enermax Starryfort SF30

Bloodborne de la FromSoftware primește o poveste extinsă, sub forma unei noi serii de cărți cu benzi desenate, anul următor. Seria Bloodborne: The Death of Sleep va fi publicată de către Titan Comics și se va concentra pe un vânător fără nume care se luptă cu creaturile întunecate din orașul blestemat Yharnam.

Bloodborne: The Death of Sleep va fi scris de Ales Kot (Generation Gone, Zero, Secret Avengers), care susține că e „obsedat” cu jocul de PlayStation 4. Artistul Piotr Kowalski, care a ilustrat cărți Wolfenstein și Dark Souls pentru Titan, va contribui la crearea imaginilor din noua serie de benzi desenate. Mai jos se poate observa o privire pe scurt la arta lui Kowalski pentru coperta seriei.

„Bloodborne este unul dintre jocurile mele preferate din toate timpurile”, afirmă Kot într-un comunicat de presă. „Am investit aproape 200 de ore în joc și în cercetarea universului său, iar asta a fost înainte să aflu că vor exista benzi desenate – am fost obsedat. Sunt onorat să lucrez în universul Bloodborne…”

Primul număr din Bloodborne: The Death of Sleep este programat să fie lansat online și în magazine în luna februarie din 2018.

bloodborne

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte