Dezvoltatorul independent, inbetweengames, a anunțat astăzi că minunata campanie Kickstarter pentru jocul său tactic tech-noir – All Walls Must Fall – a fost finalizată cu succes, asigurând 36.576 €, peste 15.000 € pe care echipa au sperat să îi adune. Aceste fonduri suplimentare vor permite studioului să avanseze planurile de a lansa un alfa închis în luna mai pentru susținătorii de pe itch.io cu actualizări de conținut planificate pentru fiecare 3-6 săptămâni.  Jocul va fi apoi lansat public pe Steam Early Access, oferindu-le tuturor posibilitatea de a încerca jocul.

Pe parcursul campaniei Kickstarter cu ajutorul susținătorilor generoși, multe dintre obiectivele stabilite de inbetweegames au fost îndeplinite. Acestea includ:

Vandalism (20.000 €) – Creșterea distructivității mediului și aprofundarea sistemului de acoperire al jocului.

Limba necorespunzătoare (30.000 €) – Au fost adăugate noi opțiuni de dialog, precum și tipul de misiune de „dezinformare”.

Două noi piese muzicale au fost adăugate, de asemenea, ca parte a obiectivelor cu o piesă anunțată în timpul campaniei. Jukio Kallio (Nuclear Throne, LUFTRAUSERS) a contribuit cu un antrenament techno pulsatoriu acid, în timp ce Ben Prunty (FTL, Gravity Ghost) a adăugat un crawler pe 8 biți. Cunoscutul producător de electronice Kuedo (Severant, Slow Knife) furnizeaza o pistă tehnică întunecată și minimă, plină de anxietăți viitoare pe care le prezintă jocul. Pentru cei care au ratat Kickstarter-ul, dar încă doresc să susțină jocul, pot să se îndrepte spre Kitul Backer All Falls Must Fall, unde este posibil să dați preoder la joc pentru Steam.

În lumea All Walls Must Fall, Războiul Rece nu se încheie niciodată. Timp de 150 de ani, ambele părți au folosit tehnologia de manipulare a timpului pentru a observa și a contracara reciproc fiecare mișcare.  Acum, această stare fragilă de lucruri se apropie de punctul de ruptură, deoarece a fost ordonată o grevă nucleară necinstiți care va trimite lumea în criză. Ambele părți s-au grăbit să trimită agenți înapoi în timp pentru a găsi persoana care se află în spatele ordinului în speranța că ar putea să o împiedice. Dacă nu reușesc, întreaga lume se va întoarce la cenușă, pentru totdeauna.

All Walls Must Fall este un joc tactic izometric în care acțiunea se întâmplă cu ritmul pulsatoriu al muzicii. Tu controlezi timpul călătorind cu agenți secreți în timp într-o singură noapte în orașul Berlin. Nivelurile sunt recombinate procedural, folosind un sistem special dezvoltat de inbetweengames, oferind jocului All Walls Must Fall o structură de campanie extrem de repetabilă.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte