Asrock

War Selection - Review
Grafică și Sunet6.5
Gameplay8
Multiplayer8
PRO
  • Gameplay
  • Multiplayer
CONTRA
  • Grafică
  • Sunet
7.5Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

War Selection este un RTS în stil Age of Empires, cu facțiuni în evoluție, un sistem complex multiplayer și un nume ciudat, disponibil pe steam în Early Access. Este oferit gratuit pe steam, dar, neobișnuit, vine și cu un abonament opțional. Încerc să mă gândesc la orice alte jocuri RTS pentru PC bazate pe abonamente, dar nu îmi vine niciunul în minte. Fără abonament, jucătorii nu vor avea acces la tehnologii noi pe care să le poată utiliza în fiecare epocă, dar vor fi disponibile doar în meciurile pentru abonați, împreună cu alte câteva avantaje pentru cei cu subscripție.

Sistemul de avansare în epocă seamănă mai mult cu Rise of Nations decât cu Age of Empires, permițându-vă să alegeți o singură facțiune de-a lungul istoriei umane, dar această facțiune nu începe ca națiune – aveți mii de ani pentru a ajunge la acel punct.

Toată lumea începe în Epoca de Piatră ca un trib simplu, dar pe măsură ce avansați în timp veți putea forma identitatea tribului. În timpul epocii bronzului, puteți alege între migrarea în Europa sau Asia, deschizând noi căi care, în cele din urmă, vă duc la alegerea unei națiuni după Revoluția industrială. 

Procesul de avansare este asemănător cu cel din Humankind, în care alegeți un nou imperiu cu fiecare epocă istorică, crescând o listă de bonusuri și chestiuni cu fiecare nouă adăugare. Ambele sisteme par un pic mai fidele istoriei, monolitice, de mii de ani, și îmi place ideea de a gândi civilizații, deoarece aceste lucruri pot fi stivuite una peste alta, ca o încărcătură istorică. 

 

Alături de modurile sandbox, free-for-all și modul horde, există și un mod Armageddon cu 62 de jucători, care nu este întâlnit în mod normal în jocurile RTS, ci seamănă mai mult cu sistemul battle royale. Nu este o adaptare simplă, ci în schimb îi împinge pe jucători în conflict, forțându-i să-și extindă constant granițele. Cele mai mici națiuni vor începe să fie bombardate de meteoriți, așa că toată lumea trebuie să evite distrugerea, controlând cât mai mult teritoriu. 

War Selection este acum disponibil pe Steam.

Mulțumim producătorului pentru cheia premium de review. Bucurați-vă și de un scurt video realitat de echipa noastră.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte