Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Warner Bros. Interactive Entertainment a anunțat Mortal Kombat 11, cel mai nou joc din franciză. Mortal Kombat 11 Announce Trailer pregătește scena pentru o poveste epică, în timp ce prezintă o coloană sonoră originală, creată în colaborare cu rapperul 21 Savage. Mortal Kombat 11 este dezvoltat de studiourile NetherRealm și este programat pentru lansare în data de 23 Aprilie 2019 pentru PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, Xbox One, Xbox One X, Nintendo Switch ™ și PC.

Trailer-ul official Mortal Kombat 11 este disponibil aici:

Melodia interpretată de 21 Savage, prezentată în trailer, este intitulată „Immortal” și acoperă scene dintr-o bătălie epică dintre două personaje iconice, Dark Raiden și Scorpion, cu un scurt preview pentru un personaj nou care se află în centrul poveștii Mortal Kombat 11.

Mortal Kombat 11 va face debutul gameplay la evenimentul Mortal Kombat 11: The Reveal, o sărbătoare a comunității Mortal Kombat, care va avea loc în Los Angeles, 17 Ianuarie ora 11:00 și la ora 7:00. UTC în Londra. Mortal Kombat 11: The Reveal va fi livestream la nivel global pe canalul http://www.twitch.tv/NetherRealm și va conține o prezentare oferită de NetherRealm Studios. Evenimentul va include, de asemenea, prima ocazie de a juca jocul Mortal Kombat 11, turnee și alte activități tematice Mortal Kombat.

Mortal Kombat 11 aprofundează și personalizează experiența, utilizând un nou sistem personalizat de variație a caracterelor, care oferă jucătorilor controlul creativ de a construi versiuni noi și personalizate ale personajelor. În plus, jocul va introduce o nouă poveste cinematografică, care continuă saga epică de peste 25 de ani în desfășurare.

„Prin acordarea unui control mai creativ jucătorilor, Mortal Kombat 11 este o dovadă a motivului pentru care această franciză iconică este atât de puternică și din ce în ce mai relevantă după mai bine de 25 de ani”, a declarat David Haddad, președinte, Warner Bros. Interactive Entertainment. „Acest joc prezintă talentul studiourilor NetherRealm pentru a inova și a crea experiențe epice pentru fanii Mortal Kombat și pentru jucătorii noi.”

„Este entuziasmant să anunțăm în cele din urmă Mortal Kombat 11 și să arătăm la ce lucrează echipa”, a declarat Ed Boon, Creative Director, Studios NetherRealm. „Sistemul nostru personalizat de variație a personajelor oferă o cantitate infinită de opțiuni pentru ca jucătorii să-și personalizeze luptătorii preferați.”

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte