Asrock

Warner Bros. Interactive Entertainment a anunțat lansarea Scribblenauts™ Showdown, un nou joc video bazat pe franciza inventivă care extinde creativitatea seriei puzzle-acțiune prin introducerea a două noi moduri de joc pentru unul până la patru jucători. Scribblenauts™ Showdown va fi disponibil începând cu 9 Martie pentru Nintendo Switch™, PlayStation®4 și Xbox One.

“”Scribblenauts™ Showdown oferă distracție bazată pe imaginație și umorul pe care fanii Scribblenauts™ îl îndrăgesc, cu noi elemente sociale pentru a-și provoca prietenii și familia”, a declarat Steven Chiang, vicepreședinte Executiv, Production, Warner Bros. Interactive Entertainment. „Jucătorii de toate nivelele își vor testa creativitatea în gameplay-ul cu un ritm rapid, în stilul head-to-head.”

În modul Showdown al jocului, până la patru jucători se pot întrece și își imaginează drumul spre victorie prin intermediul strategiei bazate pe carte și a îndemânării creative. Mini-jocurile „Wordy” necesită dezlegarea celui mai bun obiect sau personaj din vastul dicționar Scribblenauts™ de peste treizeci de mii de cuvinte pentru a depăși un adversar. Jocurile de acțiune „Speedy” recompensează jucătorul care îndeplinește mai întâi o provocare dată. O hartă în stilul board game afișează progresul jucătorilor. Cu multiple moduri de a avansa, fiecare jucător are șansa de a câștiga, ceea ce face ca entuziasmul să meargă până la sfârșitul jocului!

În modul Versus, doi jucători pot juca împreună în mai mult de 25 de mini-jocuri care variază în fiecare sesiune. Mini-jocurile pot fi utilizate și de un singur jucător. Modul Versus permite jocul continuu prin selectarea aleator a jucătorilor pentru distracție non-stop.

Modul Sandbox permite unuia sau mai multor jucători să-şi rezolve obiectivele în opt nivele noi prin folosirea oricărui obiect pe care îl pot imagina şi câştigând Starites ascunse şi trofee. De asemenea, jucătorii își pot testa imaginația prin dezlănțuirea obiectelor pe care le pot gândi și urmărirea lor interacționând în moduri neașteptate.

Adăugându-se la distracția de familie, jucătorii pot fie să aleagă, fie să proiecteze, propriul Scribblenaut™ original pentru a-i reprezenta pe tot parcursul jocului, toate desenate în stilul artistic clasic Scribblenauts™. Scribblenaut™ poate fi personalizat în continuare cu îmbrăcăminte unică și accesorii, câștigând Starites și realizând provocări.

Urmărește Scribblenauts™ Showdown:

http://www.facebook.com/ScribblenautsVideoGame    

http://twitter.com/ScribbleMaxwell

https://www.instagram.com/Scribblenauts

https://www.pinterest.com/Scribblenauts

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte