Asrock

Să înceapă lupta. Warner Bros. Interactive Entertainment şi DC Entertainment au anunțat astăzi Injustice™ 2, continuarea jocului Injustice™: Gods Among Us. Acesta este disponibil acum în America pentru PlayStation®4 și Xbox One. Dezvoltat de premiatele studiouri NetherRealm, Injustice ™ 2 oferă o listă masivă de Super Heroes DC și Super-Villains, și permite jucătorilor să construiască și să evolueze versiunea ulterioară a personajelor preferate DC.

Injustice™ 2 continuă povestea începută în Injustice™: Gods Among Us, dintr-un univers fracturat, în care legăturile sunt rupte și fiecare alianță este transformată în război. Batman™ și aliații săi se străduiesc să unească piesele societății și să lupte împotriva celor care vor să restabilească regimul lui Superman. În mijlocul acestui haos apare o nouă amenințare care va pune în pericol chiar existența Pământului. Jucătorii vor decide loialitatea lor și vor avea capacitatea de a personaliza personajele emblematice DC cu unelte unice și puternice obținute pe tot parcursul jocului.

„Studiourile NetherRealm oferă în mod constant un gameplay uimitor, împreună cu o poveste extrem de convingătoare, care rezonează atât cu jucătorii de bază cât și cu cei casual, iar Injustice™ 2 este cel mai palpitant și profund joc”, a declarat David Haddad, Președinte, Warner Bros. Interactive Entertainment. „Narațiunea impecabilă cu îndragiții super eroi DC, combinată cu noile echipamente și caracteristici de personalizare din Injustice ™ 2, prezintă modul în care studioul continuă să inoveze”.

„Cu Injustice™ 2, am lucrat incredibil de mult pentru a oferi o poveste DC interesantă, oferind noi caracteristici și moduri pentru ca fanii să fie captivaţi şi mai mult de joc”, a declarat Ed Boon, Creative Director, Studios NetherRealm. „Sarcina de a pune în aplicare toate componentele diferite a fost foarte dificilă, iar văzând totul pus la punct în produsul final este considerat o mare realizare pentru NetherRealm.”

Fiecare din cele câteva zeci de personaje DC ce pot fi redate în Injustice™ 2 are propriul stil de joc și listă de mișcări speciale. Indiferent de rezultat, fiecare luptă oferă ocazia de a câștiga noi unelte și abilități. Pe măsură ce participanții avansează, vor câștiga elemente noi de la unelte comune îmbunătăţite, la piese rare care adaugă mișcări și abilități mai bune. Jucătorii vor putea să efectueze mai multe schimbări și personalizări personajelor lor cu fiecare piesă câștigată, atât în ceea ce privește update-urile cosmetice, cât și modificările aduse stilului lor de luptă și abilităților personajului.

Injustice™ 2 dispune de un nou mod Multiverse, oferind jucătorilor o întreagă lume dincolo de campania jocului și posibilitatea de a participa la o varietate de provocări tematice unice pentru a câștiga recompense suplimentare. Fiecare Multiverse diferit din Injustice™ 2 are propria poveste și elemente care se modifică influenţând diverse aspecte legate de modul în care se joacă jocul. În timp ce jucătorii avansează, provocările vor crește, la fel și recompensele. Multiversele sunt în continuă evoluție și schimbare pentru a oferi jucătorilor noi oportunități de a-și dezvolta personajele, de a câștiga unelte noi și de a cuceri provocări mai mari.

De asemenea, disponibil acum este Injustice™ 2 Ultimate Edition și ediția Digital Deluxe Edition. Injustice™ 2 Ultimate Edition oferă acces la toate cele trei viitoare Fighter Packs, pentru un total de nouă personaje redate în plus față de jocul principal. Jucătorii vor primi şi trei Premiere Skins, permițându-le să transforme luptătorii selectați în caractere alternative cu aspect, voci și dialoguri noi; două Shaders Gear exclusive, care le permit să personalizeze aspectul roaster-ului lor cu teme de culoare alternative.

Jucătorii pot beneficia şi de aplicația Injustice™ 2 pentru dispozitive mobile, care este disponibilă acum ca descărcare gratuită în App Store pentru iPhone, iPad și iPod touch și de pe Google Play pentru dispozitive Android. Injustice™ 2 pentru dispozitivele mobile oferă o luptă nouă și îmbunătățită faţă de predecesorul său, cu mişcări îmbunătăţite, mai multe proiectile, mișcări speciale îmbunătățite și multe altele. În plus, Injustice™ 2 pentru dispozitive mobile include moduri noi, care oferă o experiență mobilă unică, incluzând un mod dedicat Story care urmează evenimentele din Injustice™ 2 pentru console, un mod Operations bazat pe misiuni, un mod Arena și multe altele. Jucătorii vor putea chiar să deblocheze uneltele pentru versiunea de consolă de la Injustice™ 2 prin anumite provocări oferite în jocul mobil.

Pentru mai multe informatii despre Injustice™ 2 vizitati www.injustice.comFacebook , Twitter si forumurile oficiale.

Despre Warner Bros. Interactive Entertainment

Warner Bros. Interactive Entertainment, divizie a companiei Warner Bros. Home Entertainment, Inc., este editorul, dezvoltatorul, licențiatorul și distribuitorul de conținut de divertisment pentru spațiul interactiv din toate platformele, inclusiv console, portabile, mobile și bazate pe PC Jocuri pentru jocuri interne și pentru jocuri terțe.

Despre DC Entertainment

DC Entertainment, DC (Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman, Flash etc.), Vertigo (Sandman, Fables etc.) și MAD, este divizia creativă însărcinată să integreze strategic Warner Bros. și Time Warner. DC Entertainment lucrează cu multe divizii cheie Warner Bros. pentru a dezlvolta povestirile și personajele sale în toate mediile, inclusiv, dar fără a se limita la filme, televiziune, produse de consum, divertisment la domiciliu și jocuri interactive. Publicând mii de cărți de benzi desenate, romane grafice și reviste în fiecare an, DC Entertainment este unul dintre cei mai mari editori de limbi străine în engleză în lume.

Despre studiourile NetherRealm

NetherRealm Studios este un lider în dezvoltarea divertismentului interactiv și creatorul francizei Mortal Kombat de miliarde de dolari. Mortal Kombat a lansat două filme, mai multe serii de televiziune și a vândut până acum peste 42 de milioane de jocuri. Situată în Chicago, Illinois echipa NetherRealm, lucrează și creează jocuri din 1992. Informații suplimentare despre studiourile NetherRealm pot fi găsite la www.netherrealm.com.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte