Warzone Firefight, un nou mod multiplayer pentru Halo 5: Guardians, va intra în beta pe data de 14 a lunii aprilie. Începând cu joia următoare de la ora 8 după-amiază până luni la aceeași oră, fanii Halo pot testa o singură hartă din campania cooperativă ce are să vină.

Împreună cu campania beta, dezvoltatorul 343 Industries va oferi un pachet REQ. Pachetul promoțional „Mythic Warzone” va fi disponibil pentru o săptămână începând cu 14 aprilie, oferind carduri REQ de unică folosință. Jucătorii vor putea folosi echipamentul în oricare din modurile Warzone, chiar și în Warzone Firefight.

Halo 5

Bazat pe Warzone din Halo 5 și pe popularul Firefight din Halo 3, modul va pune opt jucători în cinci runde contra inamici AI cu nivel de dificultate mai ridicat. Acești inamici vor include și noua clasă Mythic.

Până la lansarea beta-ului și a modului multiplayer complet, care este programat pentru o lansare în vară, fanii Halo se pot distra cu noul conținut adăugat astăzi la Warzone și Arena. Acest update gratis, Ghosts of Meridian, este acum disponibil pe Xbox One. Urmărește trailerul de lansare mai jos.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte