Se specula despre apariția lui Watch Dogs 2 încă din 2015, pe baza „detașării unui loc de muncă al unui programator senior pentru Watch Dogs 2”.

Watch Dogs 2

Totuși a fost un zvon neconfirmat până astăzi, când Ubisoft a confirmat într-un raport de vânzări pentru al treilea trimestru, Watch Dogs 2 și câteva alte jocuri promise care par promițătoare: For Honor, South Park the Fractured but Whole și Tom Clancy’s Ghost Recon WildLands ce vor fi lansate în anul fiscal 2016-2017.

Watch Dogs 2 va fi lansat cel mai târziu pe 31 martie 2017. Ținând cont că raportul este destinat investitorilor, șansele ca jocurile să fie amânate sunt foarte mici.

Raportul „se învârte” în jurul unor numere mari, acesta devenind un obicei pentru Ubisoft care așteaptă ca vânzările să fie destul de mari pentru acest an: 1.36 miliarde € (1.54 miliarde $), iar pentru anul următor așteaptă vânzări chiar mai mari: 1.7 miliarde € (1.93 miliarde $).

Interesant, dar sigur nu întâmplător, Ubisoft a confirmat astăzi într-un post pe blog separat de raport, că nu se va schimba nimic în privința noului Assasin Creed, acesta nu va fi lansat în 2016. Acest lucru ar putea însemna pierderea multor fani ai seriei.

Watch Dogs este un joc open world de acțiune-aventură dezvoltat de Ubisoft Montreal și publicat de Ubisoft. Jocul a fost lansat pe 27 mai 2014 pentru Microsoft Windows, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 și Xbox One. Watch Dogs este un shooter third person. Acțiunea jocului se petrece în Chicago, Illinois. Orașul este controlat de o rețea numită CtOS în care Aiden Pearce, personajul principal (un hacker) poate intra, având posibilitatea să afle tot ce dorește cu ajutorul unui mobil.

 

Crezi că Watch Dogs 2 va fi mai bun decât primul sau va fi un dezastru? Ce părere ai de faptele făcute de cei de la Ubisoft?

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte