Enermax Squa RGB

Watch Dogs 2 a fost anunțat luna trecută, iar acum am primit mai multe informații cu privire la acesta, în special pentru versiunea pe PC. AMD Roy Taylor a scris pe Twitter că jocul va face uz de DirectX 12 și că, în ansamblu, jocul va fi „extrem de optimizat” pentru procesoarele AMD.

După cum subliniază DSOGaming, acest lucru este ca o formă de schimbare a formei pentru franciza open-world. Watch Dogs originalul a permis utilizarea Nvidia’s Game Works.

Watch

Reputația lui Ubisoft a avut de suferit major atunci când primul Watch Dogs a fost lansat. În urma acuzațiilor de downgrade, probleme de lansare, bug-uri, erori, și mai multe, Watch Dogs poate fi descris ca o experiență de neuitat. Prin urmare, Ubisoft a spus tuturor, că se va asigura ca Watch Dogs 2 să fie un joc grozav.

Nu există niciun gameplay sau detalii despre o poveste în acest moment în ceea ce privește Watch Dogs 2, dar într-un raport recent a fost susținut că jocul ar fi stabilit în San Francisco. Primul a avut loc în Chicago.

Watch Dogs 2

Mă aștept ca Watch Dogs 2 să fie dezvăluit oficial la E3 2016 în această vară. Să sperăm că Ubisoft a învățat multe din experiența anterioară cu primul joc și va lucra la aceste greșeli pentru a asigura o continuare bine primită.

Watch Dogs 2 este așteptat să fie în dezvoltare pentru PlayStation 4, Xbox One, și PC.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte