Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Pentru că fiecare jucător de Watch Dogs 2 este membru al grupării de hackeri „DedSec”, ar fi logic ca aceștia să se înțeleagă și să nu existe acte de violență între ei. Însă nu totul este așa cum se plănuiește.

Watch Dogs 2 vine cu modul cooperativ, care îi oferă jucătorului posibilitatea de a fi vânător de recompense, jocul fiind astfel transformat într-unul hacker versus hacker.

Modul PvP începe când atragi atenția poliției. Ca vânător de recompense, este datoria ta să colaborezi cu poliția pentru a șterge acel jucător de pe fața pământului. Cu siguranță nu încurajează solidaritatea, dar totul va duce la niște urmăriri spectaculoase, așa cum afirmă cei de la Ubisoft în videoul prezentat mai jos.

„Recompensele pot fi atrase în doua feluri: Prima, cauzând un nivel mare de haos ce din care reiese o urmărire a poliției ce se extinde în jocul altui player, oferindu-i oportunitatea de a participa și de a ajuta polițiștii să te urmărească. Alternativ, poți începe vânătoarea manual (folosind Contractele ce apar în telefonul protagonistului Marcus Holloway) prin schimbarea nivelului de urmărire, care le permite altor jucători să participe la vânătoare.”

Aceste facilități online pot fi oprite, dacă dorești să nu joci online.

Vă reamintim că Watch Dogs 2 apare pe data de 15 noiembrie 2016, fiind disponibil pe Steam la prețurile de 59,99€ pentru varianta simplă, 59,99€ (redus de la 69,99€ până pe 15 noiembrie pentru varianta Deluxe) și 89,99€ (redus de la 99,99€ până pe 15 noiembrie pentru varianta Gold).

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte