Enermax Starryfort SF30

„Showdown” este modul de multiplayer din următoarea expansiune premium pentru Watch Dogs 2, numită No Compromise, care va fi scos și oferit gratuit tuturor utilizatorilor pe toate platformele începând cu 17 aprilie, a confirmat Ubisoft ieri.

No Compromise în sine va fi lansat pe 18 aprilie pe PlayStation 4, apoi în 18 mai pe Windows PC și Xbox One. Capul de afiș al acestuia este seria de misiuni care îl surprind pe protagonist, Marcus Holloway, luptând împotriva unor criminali ruși.

Odată ce Showdown e făcut disponibil tuturor, Ubisoft va introduce o listă de vehicule și haine cu diferite abilități, arme neletale și misiuni contra timp în single-player, în locul său din No Compromise.

Showdown oferă trei tipuri de meciuri competitive: „Steal the HDD”; „Doomload”, care este o variantă de king of the hill și „Erase/Protect the Servers”, care este un tip de domination match.

Kris Young, producătorul live al Watch Dogs 2, a afirmat că Ubisoft Montreal a ales ca această parte din expansiune să fie gratuită după ce au primit o cantitate mare de feedback în care jucătorii cereau mai multe opțiuni în multiplayer.

Restul din No Compromise este inclus în planul de season pass pentru DLC-ul din urma lansării pentru Watch Dogs 2. Patru pachete de DLC sunt programate pentru acel program, iar altele două – Bone Content Bundleși Human Conditions – au fost deja lansate în decembrie, respectiv februarie.
Acest DLC va fi disponibil exclusiv pentru PlayStation 4 timp de o lună de la lansarea acestuia, după care va fi disponibil pe celelalte două platforme.

Ubisoft au publicat o poză în care putem vedea ceea ce au în plan, în materie de conținut nou, anul acesta.
dogs

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte