Însfârșit, Ubisoft a anunțat oficial că Watch Dogs 2 se va lansa pe data de 15 noiembrie. Noul titlu îl va avea drept protagonist pe Marcus Holloway, un tânăr hacker briliant, care se alătură Deadsec pentru a lupta contra corupției din San Francisco, după ce a fost acuzat de o crimă pe care nu a comis-o.

Ubisoft a afirmat că Marcus Holloway va fi un fel de personaj mai diferit de Aiden Pearce, eroul din originalul Watch Dogs. „Mai diferit” cu înțelesul de mai impresionant, iscusit în luptă și mult mai priceput la parkour. Mai important, acesta va putea să folosească hackurile pe orice personaj din joc, nu doar pe ținte preselectate, cât și pe mașini și majoritatea electronicelor din oraș, iar acesta va dobândi abilitatea de a efectua hackuri în masă.
Diferite „jucării”, cum ar fi un jumper cu telecomandă sau o dronă cu 4 elice, îi vor da posibilitatea lui Holloway de a-și îndeplini misiunile într-un mod silențios și elegant, dar o variantă mai zgomotasă, cu arme și veselie, este de asemenea disponibilă.

Watch Dogs

„În Watch_Dogs 2, suntem bucuroși să oferim jucătorilor o poveste captivantă cu personaje cuceritoare care oferă opțiuni de hacking mai dezvoltate și diverse, o varietate de gadget-uri și arme, cât și o experiență multiplayer fără cusur ce îi va fascina pe fanii originalului Watch_Dogs, cât și pe noi jucătorii noi ai titlului.” spuse Senior Producer Dominc Guay.

Watch Dogs 2 va fi disponibil în 3 ediții – Deluxe, Gold și Collector’s – și precomandarea acestora îți va da o misiune bonus, Zodiac Killer, care va debloca o ținută exclusivă a personajului, în urma terminării acesteia. Ubisoft a mai lansat oficial trailerul, cât și un intro video cu Marcus Halloway, ambele putând fi vizionate mai jos.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte