Register
Or


A password will be e-mailed to you.

West of Loathing Review
Gameplay9
Sunet8.5
Grafică8.5
8.7Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

În ultimele zile am avut plăcerea să petrec timp cu West of Loathing, un mic RPG indie single-player de aventură mai comic lansat pe Steam de către Asymmetric. Pot spune că acesta este un joc memorabil pentru mine.

GAMEPLAY

West of Loathing este pe cât de simplu, atât de comic. Joci drept un „stickman” care își părăsește locul natal ca să se îndrepte spre vestul sălbatic și să își găsească chemarea. Jocul este open world și este presărat de misiuni, puzzle-uri, plus mistere.

Aventura te poartă prin multe locuri unde vei întâlni o mulțime de oameni cel puțin interesanți, mulți dintre care ori îți vor răul, ori au misiuni pentru tine. Gameplayul este foarte simplu și relaxant pentru orice tip de jucător. E plin de întâmplări haioase și personaje caraghioase cu replici bine gândite. Jocul este chiar lipsit de logică, dar întotdeauna există ceva interesant de făcut în lumea din West of Loathing.

Fiind un RPG tradițional, există un număr mare de misiuni care te vor obliga să te plimbi și să explorezi multe locuri, unde vei întâlni alte oportunități de a face bani (banii fiind înlocuiți cu carne în acest joc) și vei fi nevoit să te lupți cu diferiți inamici. Sistemul de luptă turn-based este destul de complex dar ușor de înțeles, iar personajul tău poate avea una dintre cele trei clase (beanslinger, cow puncher, snake oiler) și poate face rost de diverse arme aiurite sau accesorii care funcționează drept amură; majoritatea elementelor sunt întâlnite în mai toate RPG-urile obișnuite.

Ceea ce face ca West of Loathing să iasă în evidență printre nenumăratele titluri din categoria asta de pe Steam, este faptul că jocul nu se ia pe sine foarte în serios. Umorul poate fi de multe ori puțin copilăresc și poveștile personajelor te fac să râzi cu gura până la urechi. Simplitatea și umorul jocului m-au cucerit din start.

SUNET & GRAFICĂ

Coloana sonoră este aproape impecabilă, având doar un singur defect. Muzica e bună, dar melodiile sunt puține din punctul meu de vedere. Durata de gameplay depășește 10 ore și consider că nu ar strica dacă soundtrack-ul de 45 minute ar fi mai lung.

Grafica 2D este în alb-negru și nu este împopoțonată de prea multe detalii. Toți oamenii sunt făcuți din bețe, totuși fiecare are un element care îl face să se distingă de restul, iar toți arată destul de caraghios. Fundalul este simplu, dar bine desenat și locațiile sunt destul de variate.

CONCLUZIE

West of Loathing se numără printre jocurile mele preferate din acest an. Oferă un gameplay plin de umor și uneori lipsit de logică, fiind plin de personaje caraghioase a căror replici m-au ținut într-un râs continuu. La un preț de numai 11 euro, îl recomand cu căldură.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte