Aparent românii noștri au lansat un joc tip alb-negru inspirat după vremea lui Ceaușescu!
Există o adevărată nișă a jocurilor independente, care se inspiră din aproape orice se întâmplă în jurul lor. George Buhnici a descoperit un joc inspirat din comunism. Se numește „Black The Fall” și prima variantă e deja gata – doar că realizatorii lui au acum nevoie de bani pentru a-l îmbunătăți. Iar pentru asta au apelat la varianta capitalistă a vechilor cooperative – Kickstarter.
Black the Fall are loc într-un univers alb-negru – și, ocazional, roșu – care arată foarte deosebit de mai tot ce ați văzut până acum în materie de jocuri. Este un joc indie, 100% românesc, un platformer cinematic care se desfășoară într-o lume comunistă, industrială.
Black, personajul principal al jocului, suferă de amnezie iar din pielea lui începi să explorezi mediul înconjurător, să rezolvi puzzle-uri şi să decizi cum te comporţi cu personajele ciudate pe care le întâlnești. Va fi lansat pe mai multe platforme – mai întâi PC, apoi pe tablete, telefoane și console.
În momentul de față creatorii săi au o campanie în derulare pe Kickstarter și mai au 4 zile pentru a strânge fondurile necesare. Mai au de adunat doar 5.000 de lire, iar cei care susțin proiectul pot primi tricouri, afișe și alte cadouri. Îi găsiți pe Kickstarter.

Lasa un comentariu
Asrock

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte