In Win lansează carcasele de PC cu semnătură tòu 2.0

Enermax Starryfort SF30

In Win Development Inc., o lider inovator în designul carcaselor de PC, a anunțat astăzi cea mai nouă componentă din seria carcaselor semnătură, tòu 2.0

Construirea conceputului original al apreciatului tòu, aduce un tòu 2.0 modernizat și învăluit de sticlă groasă de 5mm cu un efect de oglindă dublă. tòu 2.0 insuflă un sentiment de mândrie și măiestrie de specialitate aplicată carcasei în ediție limitată. Designul său continuă cu un efect unic de sticlă transparentă, dar într-o formă nouă și caracteristici actualizate, inclusiv port USB 1.3 Type-C și sursă SIV-1065W exclusivă In Win, iluminată și montată pe carcasă.

Combinația de sticlă și aluminiu este utilizată pentru a construi tòu 2.0. La suprafață este o oglindă curată, unghiulară, acum că șuruburile sunt ascunse ingenios în panoul de ventilație superior. Fiecare carcasă tòu 2.0 este făcută cu o plăcuță ștanțată de identificare, din metal, pentru a evidenția numărul de ediție limitată.

tòu 2.0 dispune de un senzor cu atingere pe panoul frontal, pentru a controla efectul de iluminare, pur și simplu glisați degetul pe ecranul capacitiv pentru a regla luminozitatea interioară cu LED-uri. Modul de afișare va regla iluminarea în mod automat să se estompeze și în afară pentru ambele efecte vizuale. În plus față de USB 3.1 Type-C, sunt încă trei porturi USB 3.0 și mufe de 3.5mm stereo pentru căști și microfon disponibile pe fațadă.

Pe plan intern oferă versabilitate termică și control pentru construcție, oferin entuziaștilor și gamerilor libertatea de a personaliza carcasa cu componente premium. Două radiatoare de 360mm cu lichid de răcire se pot monta, (sau până la șase ventilatoare de 120mm) pe un suport din partea frontală a carcasei și direct pe panoul superior ventilat. Cinci sertare de 2.5/3.5 inci permițând utilizatorilor alegerea cantității și poziționarea pe verticală. Unul dintre sertare poate fi folosit pentru pompa lichidului de răcire pentru o instalare mai ușoară. Alte caracteristici interioare include suport pentru plăcile de bază E-ATC cu 8 sloturi PCI, plăcile video de până la 345mm pot fi montate și un spațiu de până la 185mm pentru un sistem de răcire a procesorului.

Semnătura seriei surselor de alimentare SIV-1065W este proiectată pentru a se potrivi perfect la calitate înaltă a tòu 2.0 cu care vine la pachet. SIV-1065W este complet modulară și oferă eficiență de până la 92%, cu patru moduri de putere, încărcare rapidă prin USB și ventilator de 165mm pentru eficiență de răcire silențioasă.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte