Enermax Starryfort SF30

Wobbly Jungle Review
Gameplay8
Sunet și grafică8.3
Raport calitate-preț8.5
8.3Overall Score
Reader Rating: (3 Votes)
8.6

Wobbly Jungle este un indie platformer creat de către Sourena Game Studio și lansat pe Steam din 14 aprilie. Jocul arată foarte drăguț, așa că mi-am propus să-l încerc. Acest platformer îi va ține ocupați o vreme pe iubitorii acestui gen ce doresc o provocare, având un nivel de dificultate mai ridicat.

GAMEPLAY

Wobbly Jungle ne arată încă de la începutul gameplay-ului că aparențele pot fi înșelătoare. Jocul pare foarte drăguț și blând, dar nivelele acestuia sunt exact opusul. Jucătorii sunt puși la încercare chiar din primele nivele.
În acest joc nu vei avea nevoie de mouse, ci vei controla micul tău personaj roz cu săgețile, spacebar și tasta shift. Folosindu-te de îndemânarea ta, îți vei ghida personajul prin toate cele 60 de nivele ale jocului, ca la sfârșit să fii întâmpinat de o supriză. Scopul tău este să aduni toate stelele din fiecare nivel, cât și să eviți obstacolele împreună cu inamicii pentru a trece mai departe. Sună destul de simplu, nu-i așa? Ei bine, jocul îți va demonstra că nu este atât de ușor pe cât pare.

Wobbly Jungle

În primul nivel este arătat cum micul personaj rozaliu se pierde de prietena sa și este absorbit într-o altă lume, din care este nevoit să scape, după care începe distracția. Wobbly Jungle te va ține ocupat multe ore bune în universul său colorat – ore deoarece cu fiecare nivel, crește și nivelul de dificultate. Desigur, având în vedere cât de grele sunt nivelele, jocul nu este pentru oricine deoarece de multe ori simți că îți vor ceda nervii când te aflii aproape de steagul de la sfârșitul unui stagiu și ratezi o săritură mai lungă, după ce ai reușit să treci de toate celelalte pericole.

Wobbly Jungle

Jocul are diversitate, fiecare nivel fiind complet diferit, aducând noi provocări jucătorului. Wobbly Jungle are unele caracteristici ce îmi amintesc de jocuri ca și Transformice atunci când escaladez pereții sau de Super Mario Maker când văd locuri marcate în care jucătorii au murit înaintea mea.

În mod suprinzător, lucrul care mi-a displăcut cel mai mult nu este dificultatea jocului, ci faptul că acesta se oprea des atunci când muream, sau atunci când săream în gol. Jocul a fost lansat recent, așa că sper ca dezvoltatorul să repare aceste bug-uri în viitorul apropiat.

GRAFICĂ ȘI SUNET

Din punct de vedere viuzal, întregul joc arată atrăgător și colorat, având în mare parte detalii bine sculptate. Aici fiecare ciupercă și liană arată drăguț, chiar și inamicii sunt desenați haios.

Coloana sonoră este destul de bine aleasă. În timp ce sari peste numeroase rachete sau țepi rotativi și ești teleportat în diferite locuri, vei asculta aceeași muzică drăguță ca cea din trailer-ul de mai sus, care îți inspiră o stare de bine și te mai calmează atunci când vei eșua să treci prin părțile cele mai grele ale fiecărui nivel.

Wobbly Jungle

CONCLUZIE

Platformerul indie Wobbly Jungle este potrivit celor care caută o provocare și doresc să își ocupe timpul liber încercând să facă față celor aduse de acest joc colorat și distractiv. Acesta se găsește pe Steam la prețul de 4,99$, pe care îl consider potrivit pentru un joc de acest fel.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte