Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

De când s-au lansat trofeele pentru noul joc, Wolfenstein, era destul de clar că va exista o nou grad de dificultate, numit “Mein Leben“. Automat au apărut și zvonuri și bănuieli în ceea ce privește această nouă dificultate.

Acum că jocul s-a lansat pot confirma că modul este unul de tip 1 life permadeth, fără puncte de salvare sau salvare manuală. Ideea de 1 life permadeth înseamă că în joc vei avea o singură șansă să îl termini, fără să ieși din el sau să ai vreun mod de salvare. În cazul în care mori, va trebui să reîncepi jocul de la început, indiferent unde ai ajuns cu progresul, indiferent de capitol. Ideea principală se bazează pe dificultatea “I am death incarnate!” la care se adaugă sistemul de 1 life permadeth.

Mein Leben se deblochează imediat după ce termini jocul pe orice dificultate ( se pune și cea mai ușoară dificultate).

Wolfenstein The New Colossus este, posibil, cel mai greu joc al seriei. În el sunt o mulțime de inamici acoperiți de armură și în anumite locuri te vei trezi înconjurat de inamici din toate părțile, asta pe o dificultate normală, este subînțeles că pe Mein Leben situația va sta altfel. Jocul nu este nici scurt, în general ar dura cam 10 ore să îl termini, dar vor exista unele scene peste care nu vei putea să sari și va trebui să te reuiți la ele dacă ai de gând să îl termini și pe Mein Leben.

Este recomandat să faci câteva ture pe “I am death incarnate!”, înainte de a încerca Mein Leben, pentru a învăța de unde vor veni inamicii, unde sunt pachetele de muniție, și de viață.  Wolfenstein II: The New Colossus s-a lansat pe data de 27 octombrie 2017, pe Nintedo Switch, PlayStation 4, Xbox One și Microsoft Windows și a fost dezvoltat  de Machine Games și editat de Bethesda Softworks.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte