Asrock

World to the West Review
Grafică8
Sunet9
Gameplay9
8.7Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

World to the West este o urmărire independentă a lui Teslagrad, hit-ul  care a vândut peste 1,6 milioane de exemplare în întreaga lume. O lume vastă de cer albastru și peșteri întunecate vă așteaptă în această aventură 3D de acțiune, în timp ce încercați să dezvăluiți misterele unei profeții antice.

Acum câțiva ani am primit Teslagrad, un joc cu vedere laterală pe care a trebuit s-o depășească numeroase situații cu abilităţi și inteligență. Acum vine World to the West, noua producție a celor de la Rain Games pe care o găsim  ca referiri clare la compania teslamante creată în lucrarea sa anterioară, dar se distanțează de faptul că, în totul despre complot, oferind alte locații în aceeași lume și istoricul complet independent. Mai mult decât atât, stilul în sine oferă caracteristici care diferă de cel propus modificarea abordării laterală pentru un mediu complet 3D și vedere izometrică, în plus față de mai multe diferențe.

Toate poveștile au un început, dar World of the West are patru. Astfel, Lumina, o fată de Teslagrad, este o meşteşugărească în toată regula alături de  frații săi mai mici și o victimă de curiozitate a copilăriei. În apropiere, într-o mină condusă de copii, micul Knaus este expulzat de rebeli și condamnat să moară în mâinile Grues, creaturi hidoase cu guri enorme și dinți ascuțiți, așa că va trebui să facă tot ce îi va sta în putinţă pentru a-şi salva viața. Pe de altă parte, Teri vânător înrăit de comori este angajat de un Tychoon lipsit de scrupule, magnat numit pentru un artefact ciudat ascuns într-un templu antic. În cele din urmă, narcisistul Domnul Conington, un om cu mai multa masă musculara decât creier, ajunge la Societate înstărit, cu scopul de a convinge cele mai înalte onoruri să fie recunoscut ca membru de onoare. Toate căile vor trece în modul cel mai neașteptat și va trebui să-și unească forțele pentru a preveni toate pericolele.

Deși acest lucru este prezentarea de bază a jocului, capitolele inițiale care cunosc personajele și caracteristicile lor de bază ocupă câteva ore de acțiune, servind jucătorului pentru a se acomoda cu setările mecanice și cunoașterea mediului și totodata să colecteze elementele cheie pentru a dobândi toate abilitățile disponibile pentru fiecare în parte. Primul contact este de a
desena o diagramă, o analogie familiară, ca mai multe tranșe din Saga Zelda: o cartografiere foarte mare, în acest caz, extins prin existența a două planuri (subteran, de asemenea, oferă spațiu explorabil), cu multe drumuri blocate de obstacole pe care le putem evita. În plus, dezvoltarea de jocuri, extinderea gamei de obiecte și abilități precum și sistemul de luptă în sine, amintesc, de asemenea, stilul de aventuri de Link, cu toate că durata poate fi puțin mai mică decât de obicei, dacă rămânem la ceea ce este nevoie pentru a finaliza povestea eu zic că undeva la zece ore sunt mai mult decât suficient pentru a termina World of the West.

Fără îndoială cel mai evident lucru este combinația dintre posibilitățile fiecărui caracter pentru a rezolva problemele și de a merge mai departe. La început ne vor doar unul sau doi jucători, dar am ajuns la un punctul în care avem nevoie de întreaga echipă. Putem opta să explorăm lumea cu fiecare personaj în parte. Pentru a beneficia de manipulare, exista numeroase totemuri împrăștiate în jurul mapei care vă permit să vă teleportaţi, evident. Dar în acest scop, trebuie să recunoaştem că aceste totemuri pe post de portale sunt foarte benefice, mai ales atunci când Lumina nu se descurcă singură şi are nevoie de ajutor.

De obicei, în orice caz, vom avea locații care necesită acțiunea întregii noastre echipe, care ne va forța să folosim ingeniozitatea pentru a descoperi și ce pași trebuie să facem cu fiecare pentru a merge mai departe. Lumina este capabilă de a utiliza diverse obiecte și puteri electrice, Knaus profită de dimensiunile sale mici, să se strecoare prin spaţiile înguste în cazul în care nimeni altcineva nu poate, Teri este capabil de a controla animalele și Conington se foloseste de puterea lui bruta. Fără îndoială, scenariile de soluționare, bazate pe potențialul combinat este jocul cel mai satisfacatoar, și, uneori, oferă provocări interesante în această privință.

Cu toate acestea, cea mai exigentă parte este pur și simplu explorarea: uneori, să fie evident că există unele puzzle-uri care trebuie rezolvate prin acțiuni comune, dar calea aflării unor locații cheie și de căutare pentru unele elemente necesare avansării, poate fi mai chinuitoare. De fapt, unul dintre punctele mai puțin convingătoare este nevoia de a colecta anumite obiecte pentru a avansa la un moment dat. Este adevărat că, de asemenea, deblochează o istorie veche pe care le poate oferi cu auto-interes, dar se pare ca o modalitate ușoară de a forțare explorarabilă de cartografiere, un mod oarecum nenatural, care poate ajunge frustrant, deși trebuie să admitem că, în orice caz este obligatoriu să colectăm toate obiectele.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că proiectarea fiecărui scenariu este foarte bine planificat și unele puzzle-uri sunt o bucurie pentru a fi rezolvate, împingând întotdeauna către luptă, acţiune, dar limitat la un fundal adecvat. Structura acestora, în orice caz, variază foarte mult de la un mediu la altul: ecrane care sunt obişnuite care nu pot conține nimic destul de interesant la clădiri sau alte structuri care conțin unele locuri secrete, cu un oarecare interes care merg în mod surprinzător complet neobservate. De asemenea, trebuie remarcat faptul că raritatea modului dungeon de utilizare, care este, de obicei structurat mic și scurt, cu un puzzle foarte specific, ce necesită o acțiune de cooperare, și al cărei impact principal asupra gameplay-ul este modul de a ajunge la ei.

Pe plan audio-vizual, elementul cel mai frapant este secțiunea artistică și întreaga atmosferă din jurul lumii create de Rain Games. În ciuda schimbării de perspectivă, un design de stil asemenea lui Teslagrad, și atât coloana sonoră și finisajul tehnic formează un nivel bun. Ne-am confruntat cu unele probleme, uneori, foarte izolate cu mișcarea unor personaje, dar, în aparență, performanță și funcționalitatea.

Grafică

World to the West nu este genul de joc care să aibe ca prim plan grafica, din proprie experienţă pot spune că jocul are ca prim plan, gameplay-ul. Însă vorbim despre un joc care a avut un succes destul de mare atunci când s-a lansat, aşa că evident, este un joc bun dar întotdeauna este loc de şi mai bine.

Sunet

Creatorii jocului au avut grijă şi s-au ocupat cu mare prudenţă şi de această categorie. Sunetele care se îmbină cu efectele sonore creează o atmosfera pe cinste, iar melodiile pe parcursul jocului sunt de la genul de acţiune până la genul de melodii ambientale, super tare! De obicei, când joc un joc, setez volumul jocului la minim însă de această dată le-am lăsat la maxim pentru a mă putea bucura de World to the West la maxim.

Gameplay

Iuubesc modul pe care l-au adoptat creatorii jocului, inovaţia de control asupra personajului şi felul în care sunt puse puterile supranaturale ale persoanjelor, perfect pentru a completa pachetul pentru un joc de succes.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte