Cauți ceva nou de jucat pe Xbox One în acest weekend? Microsoft a anunțat că în weekend WWE 2K17 va putea fi jucat gratis. De acum până luni, 3 aprilie la 11:59 PM PT, membrii Xbox Live Gold se vor putea lupta în jocul de wrestling profesionist cât vor ei fără plată (înafara prețului plătit pentru abonamentul Xbox Live Gold).

wwe

În plus, întregul Gamescore și realizările se vor salva pentru jocul full, în caz că iei decizia să îl achiziționezi. Din acest motiv, jocul se află la o reducere de jumătate din preț (30$) chiar acum, așa că acum ai ocazia să-l cumperi dacă ești interesat.

Downloadul gratuit pentru WWE 2K17 ar trebui să apară în zona Gold Member din dashboardul Xbox One-ului. Îl mai poți descărca și direct de pe Xbox Store.

Titlul este gratuit ca parte din programul Free Play Days de la Microsoft. Alte jocuri populare au mai fost incluse în program, inclusiv Rocket League și NBA 2K17.

WWE 2K17 a fost lansat inițial pe console în octombrie 2016, iar o versiune pentru PC-uri a fost lansată pe la începutul lui 2017.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte