Asrock

Fanii Nintendo au spus clar, doresc jocurile WWE 2K pe consola lor favorită. Și sunt bucuros să anunț că rugămințile lor au fost ascultate!

WWE 2K18 se va lansa pe Nintendo Switch  în această toamnă. Acest lucru marchează pentru prima dată în cinci ani că un joc WWE va fi disponibil pe o platformă Nintendo. Versiunea Nintendo Switch este dotată cu jocuri on-line și oferă prima ediție portabilă a unui joc WWE în cinci ani.

Ca și alte versiuni disponibile ale WWE 2K18, aceasta include o mulțime de noi caracteristici.

Pregătește-te pentru meciuri de opt oameni, o nouă detecție a greutății, mii de animații noi și o zonă masivă în spatele scenei. Un motor de redare nou-născut oferă, de asemenea, pentru WWE 2K18 o revizuire vizuală și va aduce drama vieții WWE  mai aproape ca niciodată.

O nouă experiență MyCareer vă pune pe calea către măreție, pe măsură ce călătoriți pe drumul spre WrestleMania. Explorați WWE ca niciodată înainte, prin culise în fundal, conversând cu superstarurile WWE, formând alianțe, făcând dușmani, căutând questuri și strategizând meciurile viitoare.

 Poate ,,MyPlayer” să se alăture Hall of Fame WWE?

Introducerea noului Road to Glory. Concurează cu adversarii online pentru a-ți îmbunătăți MyPlayer-ul câștigând lucruri, boost-uri și upgrade-uri, toate pentru a asigura intrarea dvs. în evenimentele speciale care sunt ținute alături de evenimentele speciale REALE din WWE.

Personalizați WWE ca niciodată înainte, cu un set de instrumente de personalizare și cu noua opțiune ,,Custom Match”. Soluția robustă de creare oferă, de asemenea, funcții și mai detaliate pentru a crea un Superstar, un video sau o arena.

Pentru a sărbători vestea bună,  superstarul de pe coperta WWE 2K18, Seth Rollins, a apărut într-un videoclip special care anunța revenirea seriei la platformele Nintendo și debutul pe Nintendo Switch.

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte