„Anarchy’s Children”, primul din cele 3 DLC-uri plănuite pentru XCOM 2, va aduce o varietate adaosuri personalizării personajului când se va lansa pe 17 martie, a anunțat editorul 2K Games atăzi.

Pachetul include peste 100 de opțiuni noi de personalizare, ca și stiluri de păr, vopsea de față, căști și măști. „Anarchy’s Children” va avea prețul de 4,99$, dar este doar prima parte din Reinforcement Pack, care va costa 19,99$. De asemenea, acel pachet va include add-on-urile Alien Hunters și Shen’s Last Gift ce sunt programate pentru a fi lansate în vară.

XCOM 2

2K Games a afirmat că jucătorii care achiziționează Reinforcement Pack nu ar trebuie să cumpere și alte componente ale acestuia separat, deoarece vor fi taxați de două ori.

Dezvoltatorul Firaxis Games a mai menționat azi că lucrează la un patch care va include numeroase optimizări și fixări ale bug-urilor. Studioul nu a oferit o dată specifică de lansare a update-ului, dar a spus că va avea „mai multe informații de oferit despre acesta în viitorul apropiat”.

XCOM 2 a fost lansat pe 5 februarie și este compatibil cu Steam Controller.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte