Asrock

Fireaxis împreună cu Valve a anunțat că jocul de strategie care vine, XCOM 2, va avea suport integrat pentru noul Steam Controller. După cum e scris în detaliu într-o postare de pe site-ul comunității Steam, acesta va lăsa jucătorul să acceseze următoarele caracteristici:

  • Utilizarea unei scheme de control bazată pe diferitele situații din joc.
  • Experimentarea precisă și sensibilă a controlului camerei folosind touchpadurile în vederea geoscape și cea tacticală.
  • Selectarea instantă a abilității tale cu flexibilitatea meniurilor de atingere a controllerului.

Anunțul reiterează că aceasta este doar o configurație inițială și că echipa dezvoltatorilor este deschisă la idei primite de la comunitate în legătură cu hardware-ul. XCOM 2 nu are compatibilitate cu controllerul Xbox sau cu Dual Shock, totuși dezvoltarii pot adăuga această caracteristică.

Anunțul vine și cu dezvăluirea unei oferte care include XCOM 2 împreună cu Steam Controller la o reducere de 40%. Această ofertă este valabilă doar „pentru o perioadă limitată de timp”. De asemenea, reducerea va fi disponibilă și celor care au precomandat deja XCOM 2 și care vor să achiziționeze Steam Controllerul. Jocul se găsește în magazinul Steam la 50 de euro, iar controllerul se află la 55 de euro.

XCOM 2

XCOM 2 a fost lansat astăzi pe data de 5 februarie în toată lume pentru PC. Acțiunea jocului este plasată cu 20 de ani în viitor, după ce omenirea a pierdut războiul contra amenințării extraterestre. PC Gamer i-a oferit un scor de 94/100 în review-ul lor. Dacă nu l-ai încercat deja recomand să o faci. Chiar dacă nu te impresionează jocurile de acest gen, XCOM 2 este unul care te va atrage.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte