Yakuza Kiwami, remake-ul făcut de Sega al titlului Yakuza din 2005, va apărea pe PlayStation 4 în 29 august, a confirmat compania recent. Această „reconstrucție de la zero” a versiunii de PlayStation 2 va avea prețul de 29,99$.

Așa-numitul remake HD extrem se va prezenta cu „grafici complet recreate”, conform Sega, cât și cu o coloană sonoră reînregistrată de la actorii de voce jocului japonez original. La categoria de conținut nou, Sega promite 30 de minute de scene animate și „distracție adițională” – incluzând sistemul Majima Everywhere, în care Goro Majima îi va surprinde pe jucători periodic cu lupte și provocări.

Primul joc Yakuza a fost lansat pe PlayStation 2 în Japonia în anul 2005. Mai târziu, Sega a relansat titlul pe PlayStation 3 și Wii U.

Povestea din Yakuza narează întâmplările lui Kazuma Kiryu, care este trimis în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o. Apoi, conform Sega:

„În timpul celor zece ani de închisoare, nu doar că cei din clanul Kiryu îl îndepărtează de Yakuza, dar 100 de milioane de dolari dispar din contul clanului. Mai rău de atât, iubita din copilărie a lui Kiryu nu este de găsit, iar cu întreaga lume interlopă din Japonia pe urmele banii dispăruți, este pierdut până când o găsește pe orfana Hakura, care este în căutarea bunicii al cărei nume concide cu cel al iubirii dispărute a lui Kiryu.”

Sega va mai lansa o versiune Steelbook de Yakuza Kiwami pentru precomenzi. Iată în imaginea de mai jos cum va arăta:

yakuza

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte