Enermax Starryfort SF30

The Legend of Zelda: Breath of the Wild continuă să fie cel mai bine vândut joc pe Nintendo Switch, având peste 2,76 milioane de vânzări în lumea întreagă din 31 martie, a anunțat Nintendo.

Nitendo a vândut 390,000 de unități ale versiunii de Breath of the Wild pentru Switch în Japonia, iar celelalte 2,37 milioane în restul lumii; numerele reprezintă toate vânzările, digitale și materiale. Versiunea jocului pentru Wii U se prezintă destul de bine la rândul ei, cu 1,08 miloane de copii vândute pe glob, făcând ca totalul vânzărilor să se ridice la 3,84 milioane de copii. Compania a spus anterior că în SUA, Breath of the Wild este titlul de la Nintendo care s-a vândut cel mai rapid la lansare de până acum și jocul din istoria seriei Zelda care s-a vândut cel mai repede.

breath

În prezent, vănzările consolei Switch din lumea întreagă se ridică la 2,74 milioane. În mod ciudat, asta înseamnă că în prima lună în care Switch a fost pe market (consola s-a lansat în 2 martie), Nintendo a avut o rație de atașare peste 1 pentru Breath of the Wild. Adică, mai mulți oameni dețin o copie a jocului pentru consola respectivă decât numărul de console vândute.

Asta s-a aplicat și în luna martie în SUA, când Nintendo a vândut mai mult de 925,000 de copii de Breath of the Wild și peste 906,000 de unități Switch. Cu două săptămâni în urmă, Nintendo a oferit o explicație posibilă. „Cauza ar fi că unii oameni au achiziționat o versiune de ediție limitată pentru colecționare și a doua versiune pentru a se juca.” Două pachete sunt disponibile: un Special Edition la 99 dolari și un Master Edition la 129,99 dolari.

Nintendo a mai anunțat că vânzările globale totale de jocuri pentru Switch au atins 5,46 milioane de unități în martie, ceea ce înseamnă că rata de atașare a consolei este 1,99. În alte cuvinte, deținătorii consolei Switch cumpără în medie câte două jocuri, unul aproape sigur fiind Breath of the Wild.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte