Enermax Squa RGB

ZOTAC Technology Limited, un producător global de inovații, este mândru să anunțe apariția noilor plăci video ZOTAC GAMING GeForce RTX ™ din seria 30 bazate pe arhitectura NVIDIA Ampere.

Noile GPU-uri NVIDIA GeForce RTX Seria 30 oferă creșteri de până la 1,9X performanță pe watt față de generația anterioară, seria RTX 30 alimentează fără efort experiențe grafice la toate rezoluțiile, chiar până la 8K. GeForce RTX 3090, 3080 și 3070 reprezintă cel mai mare salt generațional GPU din istoria NVIDIA.

Cea mai rapidă placă video

Seria ZOTAC GAMING GeForce RTX 30 vine cu un design nou și inovații în materie de răcire. Tony Wong, Chief Executive Officer la ZOTAC spune „Seria GeForce RTX 30 bazată pe tehnologia NVIDIA Ampere este o minune inginerească.”

AMP Extreme – Top TierModelul preferat de gameri, AMP vine cu o iterație nouă, AMP Extreme care aduce noul design HoloBlack, cu un concept „holografic” care schimbă culorile în funcție de unghiul din care este privită placa. Plăcile vin cu sistemul de iluminare SPECTRA 2.0 RGB. Backplate-ul este și el iluminat de un sistem ARGB care permite conectarea de benzi led suplimentare printr-un conector de 3 pini.

Seria AMP Extreme vine cu tehnologia POWERBOOST, un chip rezistent la temperaturi înalte care promite o durată de viață prelungită a plăcii și performanță crescută.

Modelele Trinity and Twin Edge 

Seria ZOTAC GAMING GeForce RTX 30 va avea disponibile și modelele Trinity și Twin Edge, clasice, cu 3, respectiv 2 ventilatoare. Toate plăcile GeForce RTX 30 de la ZOTAC vin echipate cu sistemul de răcire IceStorm 2.0, care include ventilatoare cu 11 lame, oferind o performanță de răcire cu 10% mai bună față de modelele anterioare.

Noile plăci de la ZOTAC vor fi disponibile începând cu a doua săptămână din septembrie (pentru modelele Trinity) și începutul lui octombrie pentru AMP Extreme și Twin Edge.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul ZOTAC.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte